4 nya personer på Svenska Bok- & Mediemässan

Nu offentliggör vi ytterligare fyra personer som kommer att medverka på Svenska Bok- & Mediemässan den 7 oktober.

Den Svenska Bok- & Mediemässans femte arrangemang är i full gång och går av stapeln den 7 oktober 2023 i Stockholm. De tidigare 4 arrangemangen har varit framgångsrika och nu utlovas en ännu bättre mässa.

Anders Andersson

Anders Andersson har yrkesbakgrund som utvecklingschef på Swedbank, konsult vid Nasdaq OMX och projektledare för Nordeas aktieportföljer.

Därtill är Andersson en av grundarna till Maven Federal Credit Union – en bankplattform för så kallade peer-to-peer-lån, sparande och överföringar av tillgångar genom en blockkedje-baserad finansiell struktur som gynnar användare och företag men missgynnar den globala banksektorn.

Izabella Nilsson Jarvandi

Izabella Nilsson Jarvandi är nyhetsankare och programledare inom flera alternativmedier. Hon påbörjade sitt samhällsengagemang som aktivist för gula västarna i Sverige och blev uppmärksammad som ung, modig och intelligent.

Nilsson Jarvandi kommer på mässan att vara programledare, en roll hon tidigare haft och blivit mycket uppskattad för.

Jonas Nilsson

Jonas Nilsson är författare och dokumentärfilmare och har släppt flera uppmärksammade kritiska granskningar av det könlösa samhället, globalism och förtrycket av boer i Sydafrika. Han är drivande bakom satsningarna Palaestra Media och Boer Project. Flera av Nilssons böcker är till försäljning i Frihetsnytt webbutik.

På Svenska Bok- & Mediemässan den 5 mars hade Nilsson premiärvisning för sin nya dokumentärfilm “Makthavarna du aldrig valde”. Dokumentären sågs totalt av uppemot en halv miljon människor.

Lena Hellblom Sjögren

Lena Hellblom Sjögren är filosofie doktor, legitimerad psykolog och författare med ett särskilt intresse för barn och unga. Hon har medverkat i två intervjuer hos Frihetsnytt som kan ses HÄR och HÄR.

Hellblom Sjögren har arbetat med vårdnadstvister och brottmål med barn involverade i 30 år. Hon är dessutom utbildad inom tolkningsteori och vittnespsykologi och har gjort cirka 250 utredningar och har skrivit böcker i ämnet.

Anders Andersson, Izabella Nilsson Jarvandi, Jonas Nilsson och Lena Hellblom Sjögren kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt
Anders Andersson, Izabella Nilsson Jarvandi, Jonas Nilsson och Lena Hellblom Sjögren kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt

Boka din biljett redan nu

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte en konspiration utan fakta. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Vill du gå på mässan som besökare kan du redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

Prenumeranter på Frihetsnytt får rabatt

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

För att bli prenumerant på Frihetsnytt trycker du på denna LÄNK.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:17:07
00:20:21
00:26:21

Ulf Ström: Det går att göra en Swexit!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter