4 personer till på Nya Bok- & Mediemässan

Nu offentliggör vi ytterligare fyra personer som kommer att medverka på Nya Bok- & Mediemässan den 7 oktober.

Den Nya Bok- & Mediemässans femte arrangemang är i full gång och går av stapeln den 7 oktober 2023 i Stockholm. De tidigare 4 arrangemangen har varit framgångsrika och nu utlovas en ännu bättre mässa.

Mikael Valtersson

Mikael Valtersson har en militär bakgrund där han bland annat varit officer i flygvapnet.

Kompetensen avseende det svenska försvaret tog han med sig in i politiken där han 2010 blev chef för Sverigedemokraternas (SD) riksdagskansli. Valtersson ingick i SD:s försvarspolitiska grupp där han ägnade sig åt omvärldsanalys med en plats i Luftförsvarskommittén fram till 2015.

Olle Johansson

Olle Johansson är docent och universitetslektor på Institutionen för neurovetenskap vid Karolinska Institutet. Johansson har en docentur i cellbiologi, histologi och neurobiologi och har arbetat främst med att studera hälsoriskerna med elektromagnetiska fält.

Olle Johansson har varit med och författat ett stort antal vetenskapliga artiklar bland annat för Science och Nature. Han har engagerat sig för att dagens gränsvärden för elektromagnetiska fält skall sänkas och har därför lyft frågan om att elöverkänslighet är ett verkligt problem.

Lena Ohlson

Lena Ohlson är medicine doktor i molekylär toxikologi. Hon är även biomedicinsk analytiker inom klinisk kemi. Hon har arbetat på både kliniskt kemisk laboratorium och immunologisk laboratorium med transplantationsforskning.

Ohlson har ett särskilt intresse för permakultur, vilket innebär att man har ett cirkulärt tänkande inom odling utan gifter och med ett fokus på att följa naturens egna premisser.

Aida Reva

Aida Reva är en välkänd profil och aktivist inom den frihetsbejakande rörelsen. Hon har under flera år tagit strid mot försöken att inskränka viktiga fri- och rättigheter. Hon är mest känd från sin youtube-kanal där hon frekvent lägger upp filmer där hon kommenterar och analyserar aktuella händelser i vår omvärld.

Reva är även författare till boken ”Handbok för uppvaknande”. Boken finns till försäljning i Frihetsnytts webbutik HÄR.

Olle Johansson, Aida Reva, Mikael Valtersson och Lena Ohlson kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt.
Olle Johansson, Aida Reva, Mikael Valtersson och Lena Ohlson kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt.

Boka din biljett redan nu

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte en konspiration utan fakta. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Vill du gå på mässan som besökare kan du redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

Prenumeranter på Frihetsnytt får rabatt

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

För att bli prenumerant på Frihetsnytt trycker du på denna LÄNK.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter