5 frågor med Oscar Overgaard

Oscar Overgaard, jurist och krönikör på Frihetsnytt, berättar varför du ska komma på Nya Bok- & Mediemässan den 7 oktober i Stockholm.

Oscar Overgaard är utbildad till jurist och har bott i många länder. Han kom först i kontakt med alternativmedia som juridisk rådgivare till SwebbTV, mot bakgrund av deras avstängning från YouTube.

Overgaard är engagerad i olika samhällsfrågor, främst den om medicinsk diskriminering relaterat till COVID-19. Han är även insatt i konflikten mellan Ryssland och Ukraina vilket han skrivit om på Frihetsnytt i sin roll som krönikör.

Boka din biljett redan nu

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte en konspiration utan fakta. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Vill du gå på mässan som besökare kan du redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

För att vara utställare på mässan trycker du på denna LÄNK.

Prenumeranter på Frihetsnytt får rabatt

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

För att bli prenumerant på Frihetsnytt trycker du på denna LÄNK.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter