5 nya personer på Svenska Bok- & Mediemässan

Nu offentliggör vi ytterligare fem personer som kommer att medverka på Svenska Bok- & Mediemässan den 7 oktober.

Den Svenska Bok- & Mediemässans femte arrangemang är i full gång och går av stapeln den 7 oktober 2023 i Stockholm. De tidigare 4 arrangemangen har varit framgångsrika och nu utlovas en ännu bättre mässa.

Erik Almqvist

Erik Almqvist är som chefredaktör för Exakt24 en av de största namnen inom svensk alternativmedia. Han är bosatt i Ungern men driver Exakt24 som ett opinionsbildande projekt inriktat på svensk inrikespolitik.

Innan Almqvist blev inblandad i mediebranschen var han ledamot i Sveriges Riksdag för Sverigedemokraterna, ett uppdrag som han lämnade 2013.

Jan Tullberg

Jan Tullberg är docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm och ansluten till ett flertal forskningscenter vid Stockholms Universitet. Han är publicerad i både svenska och internationella tidskrifter med inriktning på ekonomi, statsvetenskap och demografisk analys.

Inom det sistnämnda ämnet har Tullberg gett ut boken Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik där han ger sina resonemang kring invandringens konsekvenser på ekonomi, demografi, kriminalitet och social sammanhållning.

Ulf Sandmark

Biljettsläpp nästa vecka. Foto: Frihetsnytt
Biljettsläpp nästa vecka. Foto: Frihetsnytt

Ulf Sandmark är utbildad civilekonom och Schillerinstitutets svenska ordförande. Sandmark har länge haft ett engagemang mot droger och har varit ordförande i antidrogkoalitionen i Sverige och varit redaktör för publikationen Stoppa knarket. I sin politiska gärning var han bland annat medgrundare och ordförande i Europeiska arbetarepartiet.

Sandmark är en stark motståndare till krigsalliansen Nato och Sveriges inblandning i den. Han är även en återkommande opinionsskribent på Frihetsnytt.

Pierre Tinderfjäll

Pierre Tinderfjäll är utbildad coach inom träning och hälsa och arbetar idag med behandlingar inom djupsensibilitet med fokus på fötter, hållning och gångsteget. I bland annat ämnet hälsa skriver han även för Frihetsnytt.

Tinderfjäll är en av de drivande krafterna inom nätverket Frihetsrörelsen – en gräsrotsrörelse mot globalistisk makt över individens grundläggande friheter – där han har ansvar för säkerhetsarbetet vid demonstrationer och sammankomster.

Jan Berger

Jan Berger har i 30 år drivit egen konsultverksamhet som affärsutvecklare av bl a marknadsföring, försäljning och kommunikation främst riktat till småföretagare och entreprenörer. Berger är en av de tidigaste medlemmarna i partiet Alternativ för Sverige och kandiderade för dem i kyrkovalet 2021.

Jan Berger, Erik Almqvist, Jan Tullberg, Ulf Sandmark och Pierre Tinderfjäll kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt
Jan Berger, Erik Almqvist, Jan Tullberg, Ulf Sandmark och Pierre Tinderfjäll kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt

Biljetterna släpps redan nästa vecka på Svenska Bok- & Mediemässans hemsida www.svenskabokmassan.se

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Härliga toppnamn !!!
    7 oktober blir som julafton. Jag tänker på när man var barn och verkligen längtade till julklappsutdelandet .
    Jo..Kalle hade man inte sett så många gånger på den tiden så det var ju roligt särskilt som det var mycket ovanligt med tecknade serier. Om dom inte kom från DDR .

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter