Abortlobbyn hittar ny målgrupp: könsförvirrade barn

En amerikansk lobbygrupp som verkat för att hålla aborter lagliga och lättillgängliga försöker nu få barn att ”byta kön”, vilket väcker frågan vad deras verksamhet egentligen syftar till.

Planned Parenthood är en organisation som erbjuder tjänster inom ”sexuell och reproduktiv hälsa” till amerikaner. Det är också en lobbygrupp som driver extremliberala idéer som att män kan bli gravida, som många framträdande individer inklusive Bill Gates pappa har varit verksamma inom.

Nu har Planned Parenthood släppt en tecknad film med titeln ”Är detta normalt? Fakta om pubertet hos intersexuella och ickebinära individer”.

”När du går från att vara barn till att bli vuxen kommer din kropp att förändras. Lär dig mer i denna video om puberteten och vad den innebär för dig”, lyder beskrivningen till videon.

Men det barn som går in på videon styrs snabbt bort från normal pubertet till att få lära sig om ”hormonterapi”, kirurgi och pubertetsblockerande läkemedel.

”Vissa människor bestämmer sig för hormoner eller kirurgi för att hjälpa sina kroppar att stämma överens med deras könsidentitet eller hur de känner sig inombords”, berättar videon för barnen.

”Din könsidentitet är verklig. Du ska vara den som bestämmer vilka förändringar du vill göra med din kropp”, förkunnar berättarrösten och går sedan in på hur man kan använda mediciner för att stoppa puberteten.

Luras till självstympning

Allt fler bevis framkommer för att vågen av ”transsexualitet” och ”könsdysfori” som svept över västvärlden under de senaste åren är skapad av HBTQ-lobbyn, massmedierna och galna vetenskapsmän som lurat tusentals barn att stympa sig själva när de varit som mest sårbara, lättpåverkade och i behov av stöd.

Ändå publicerar nu Planned Parenthood en film som helt uppenbart är ett medvetet försök att få fler barn och ungdomar att göra samma misstag.

Sara GonzalesBlazeTV kommenterar:

”Orsaken till att jag finner denna [reklamfilm] så upprörande är att jag vet sanningen om dessa pubertetsblockerare. Jag vet sanningen om den här ’könsbekräftande’ vården och alla dessa mediciner, och alla dessa saker med potentiella biverkningar och potentiellt irreversibla effekter som inte diskuteras inom läkarkåren.”

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter