AFA raserar staden när högern vunnit

Efter EU-valet var det tydligt att högern vunnit, vilket fick extremvänstern att rasa. Istället för att acceptera demokratins spelregler startade man upplopp, vandaliserade och slogs med polisen. Se filmerna längst ner i artikeln.

Högerpartier gick framåt över hela Europa och deras framgångar beskrivs som ett paradigmskifte. I nästan alla länder, förutom Sverige, fick högerpartierna flest eller näst flest röster.

Demokrati – på vänsterns villkor

Ett av vänsterns slagord är att de som står för demokrati och rättvisa, samtidigt som de hävdar att högern hotar dessa värden.

När folket sedan av egen fri vilja röstar fram högern till makten vägrar vänstern acceptera detta. Flera framstående vänsterpolitiker har fördömt valresultatet och hävdar, återigen, att högerns framgångar hotar demokratin.

Beteendet har fått stor kritik på sociala medier där man fördömer vänsterns agerande och kallar det odemokratiskt. Man menar att vänstern bara gillar demokrati så länge den är på vänsterns villkor.

”AFA:s upplopp i Frankrike säger allt”

AFA - Antifa
AFA – Antifa

Värst blev det i Frankrike, där vänsterextremister gick ut på gatorna efter valet och begick upplopp. I flera videor kan man se hur vänsterextremister slåss med polisen, förstör butiker och vandaliserar hus.

På sociala medier, däribland X, skriver användare att ett inbördeskrig är nära förestående i Frankrike på grund av vänstern agerande.

Tor-Björn Richthoff Änglasjö säger att extremvänsterns agerande avslöjar deras rätta ansikte.

– Vänstern har alltid slagit sig för bröstet och talat varmt om demokrati men nu visar dem att allt bara varit struntprat. När vänstern själva backar och högern går framåt, då går AFA ut på gatorna och slåss med polisen. AFA:s upplopp i Frankrike säger allt.

– Det är dags att vi alla börjar förstå att vänstern, i synnerhet extremvänstern, aldrig stått upp för demokrati. Deras egentliga syfte är att destabilisera våra länder och agera globalisternas fotsoldater. Vänstern står inte på folkets sida – vänstern slåss mot folket.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter