onsdag, 28 september, 2022

AfS & S = SANT

Återvandring av missanpassade invandrare, något som Alternativ för Sverige lanserade som sin huvudfråga redan vid partibildandningen 2018, dyker nu upp som den socialdemokratiska regeringens egen idé.

Det är debattören Rebecca Weidmo Uvell som uppmärksammat ett nytt regeringsdokument där man diskret skjuter till penningmedel till en av sina myndigheter för att utreda hur Sverige ska kunna bli av med medlemmar i den troligen mest svåranpassade invandrarkategorin somalier genom att återföra dem till deras hemland och ”återintegrera” dem där istället för i Sverige.

Bedömare menar att utveckligen var väntad – den socialdemokratiska regeringen bara utvecklar sin stöldverksamhet: Tidigare höll man sig till att konfiskera pengar från pensionssparare för att skänka till tilltänkta nya väljare eller att stjäla idéer och förslag (som man tidigare avvisat som rasistiska) från riksdagspartier, som man sedan ompaketerar och själva lägger fram som propositioner i riksdagen. Numera stjäl man även förslag från partier utanför riksdagen. AFS partiledare Gustav Kasselstrand har inte kunnat nås för en kommentar.

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

Ny metod för cancerbehandling

- Annons -

Liknande artiklar

00:04:41

Nyhetssändning 19 september

Socialdemokraterna förlorar sin valboskap

Valfusk i Botkyrka?

Sossarnas springnota för lågkonjunkturen