Aga Wilsons intryck från Läkaruppropets konferens

Journalisten Agnieszka ”Aga” Wilson var moderator på Läkaruppropets stora konferens som hölls i Stockholm den gångna helgen. Här berättar hon om sina intryck och de viktigaste budskapen från talarna.

Aga Wilson, journalist på Newsvoice har sedan den så kallade pandemins början varit djupt delaktig i att få ut information om de hälsokonsekvenser och risker som covidvaccinering innebär. I helgen modererade hon scenen med de mest framstående läkarna och forskarna på området på Läkaruppropets stora tvådagarskonferens i Stockholm. Nyligen deltog hon även på ledarskapskonferensen ”Health & Freedom Expo” in Florida.
Här intervjuas hon på konferensen av Tobbe Larsson.

Vi har alla våra olikheter, vi behöver inte hålla med om alla saker, men är det några saker vi kan stå bakom så är det mänskliga rättigheter, yttrandefrihet och hälsofrihet, så är det det enda vi behöver egentligen.

Aga Wilson
Aga, är du nöjd med konferensen så här långt?

– Jag är jättenöjd. Jag tycker det är fantastiskt att så många människor med så många olika expertbakgrunder är här och delar sina kunskaper och åsikter. Jag tycker det är jätteviktigt och vi har ju inte förstått riktigt allting ännu. Vi är fortfarande lite i mörkret när det kommer till pandemin och hur allting ser ut, och speciellt för de vaccinskadade. Så jag tror att det är viktigt att alla kommer samman och har en öppen diskussion.

Vi pratade lite med doktor Robert Malone och det jag slogs av är att det är ganska radikala åsikter han framför. Han pratar om att det är globalistföretag som styr den här utvecklingen och att det pågår en psykologisk krigföring. Han pratade också om infiltratörer, hur våra fiender, eller vad man ska kalla dem, utmålar ledande personer som gör motstånd mot globalismen som infiltratörer för att förstöra rörelsen. Har du några kommentarer kring det?

– Jag kom precis tillbaka från Florida där vi anordnade en stor ledarskapskonferens för alla globala ledare och ett tal som var väldigt inspirerande var Del Bigtree som tog upp detta med att Robert Malone blivit kallad för ”kontrollerad opposition” och att vi måste sluta att slåss inom rörelsen. Och han framförde det med sådan kraft att hela rummet skakade nästan. Jag tycker att det är där vi måste börja för vi har alla våra olikheter, vi behöver inte hålla med om alla saker, men är det några saker vi kan stå bakom så är det mänskliga rättigheter, yttrandefrihet och hälsofrihet, så är det det enda vi behöver egentligen. Kollar man på rörelsen i USA till exempel så är det vänster, höger, alla möjliga raser, alla möjliga religioner – det är bara folk som kommer samman och det är första gången i historien, tror jag, som så många olika människor har kommit samman på det sättet.

Detta är ju någonting som jag själv engagerat mig i under många år, att vi måste ena oss. Att motståndarens främsta strategi är att splittra oss. Jag blir så fantastiskt glad när jag ser Robert Malone ta upp en sådan sak. Är det någon annan person som du har imponerats av hittills?

– Jag tror att jag är imponerad och inspirerad av alla. Och det är folk jag jobbar med på olika projekt globalt. Ryan [Cole] och jag, Aseem [Malhotra] och Jim Thorpe och en massa andra håller nu på att jobba ganska mycket med research för att komma fram till vad det egentligen är som händer i kroppen när människor injiceras, så att vi kan börja få svar på hur vi kan hitta lösningar. Det har varit fantastiskt att få vara här med vänner och kolleger från olika delar av världen.

För två, tre år sedan när allt detta startade och du gick ut med de här sakerna i Newsvoice, för du var ju ändå ganska tidig, hade du då kunnat tänka dig att man skulle ha en sån här konferens med ledande läkare från hela världen, som berättade de här sakerna?

– Ja, det har alltid varit min dröm och plan att anordna sådana här saker så det vi gjorde i Florida till exempel var helt magiskt, när vi kom samman 110 ledare från hela världen och körde strategiplanering för 2023. Jag tror att jag haft den här drömmen i sex år, alltså redan innan pandemin. Vår rörelse om medicinsk frihet fanns ju redan innan.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter