Aida Reva: För dem är kärnfamiljen ett hot

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

I grund och botten handlar det om att distansera barn från föräldrar

Idag träffar vi den modiga frihetskämpen och opinionsbildaren Aida Reva för ett samtal om hennes kommande bok, hennes engagemang för barnen och hur man kan göra digitaliseringen till något positivt.
Detta är ett utdrag ur intervjun.

Aida är mest känd från sin egen YouTube-kanal där hon säger sanningar som inte så många andra vågar. Hon har två bokprojekt på gång och ett IT-projekt tillsammans med sin man. Hon slåss för friheten och framförallt för barnens framtid.

Du skriver en bok om människors uppvaknande – vad är det du menar med uppvaknande?

– Det är så otroligt olika för alla människor och jag vill inte lägga en egen betydelse i det i den här boken. Men för mig att vakna upp är det både på ett spirituellt plan och att förstå det politiska spelet som pågår och hur strukturerna är uppbyggda. Det är inte våra politiker som bestämmer någonting utan det finns en pyramid med människor som bestämmer saker. Att vakna är en stor del av det att se att saker inte är som vi blir lärda att de är.

– På ett spirituellt plan, att förstå kopplingar mellan oss människor, för vi behöver trots allt varandra. Tanken är att vi ska samarbeta med varandra. Men om man är vaken ser man att de gör allt för att försöka splittra människor, splittra familjer. För mig är det att vara vaken.

Frihet är något jag slagits för outtröttligt de senaste åren och det är så det verkar fortsätta

Aida Reva
Vad var det som gjorde att du själv vaknade upp?

– Jag hade länge levt i det vanliga ekorrhjulet. Jag var en aggressiv karriärmänniska, inte till humöret, men jag skulle klättra och avancera. Jag förstod någonstans att ju mer jag klättrade i dessa stora bolag desto mer själlöst blev det, och det blev fler och fler saker som jag inte kunde stå för.
Jag blev sen utbränd, som man kallar det. En av mina föreläsningar heter ”Du är inte utbränd – du är vaken”, för det har fått mig att inse att utbrändhet kanske inte ens existerar utan det är ett tillstånd vi kommer till när vi har levt i en lögn tillräckligt länge.

– Jag blev fullkomligt bränd! En dag satt jag och skulle försöka få på mig bilbältet och när jag inte lyckades vart jag så frustrerad så jag skulle jag slå till ratten, när jag plötsligt insåg att jag satt i min kontorsstol på jobbet inte i bilen.. Efter det åkte jag hem och sedan dess har livet inte varit sig likt igen.

– Jag hade ju personligen slagits mot det här med att vakna, jag ville inte vakna. Jag hade det jättebra, tyckte jag. Men någonting inom mig sa att ”Du lever i en lögn. Saker är inte som de ser ut.”
Men jag fajtades emot ett par år, men sen kommer det flera påminnelser tills man faktiskt tar tag i det.

Vad är det mest fascinerande och glädjande med berättelserna i boken?

– Det har varit en sådan känsloresa för mig. Jag har fått nästan 100 berättelser som jag kan ha med i boken. Det har varit så mycket igenkänning – sorgligt och roligt. Någonting som slog mig var att det enda alla dessa människor och jag behövde under den här tiden var någonting att känna igen sig i. Det alla berättar är att de kände sig ensammast i världen. Alla hade behövt någon att prata med om detta.

Ett av projekten som engagerar dig är blodtransfusioner för ovaccinerade. Berätta om det!

– Jag såg tidigt att detta är något som kommer att hända. Efter alla massvaccinationer var det oundvikligt att det skulle bli ett tillfälle då människor som har försökt skydda sig själva, skulle komma att behöva blod av någon anledning. Vi som i åratal har duckat den här sprutan vill ju inte ha blod från en som tagit den. Som det ser ut nu i vården blir alla nekade, för de gör ingen skillnad i blodet på sjukhusen.

– Så jag började leta efter människor och engagera mig även i det och nu finns det två bra grupper på Telegram som har hand om dessa frågor. Vi har också en representant i den internationella organisationen Safe Blood som försöker informera ovaccinerade vart de ska vända sig om de behöver få tillgång till ovaccinerat blod och för att få veta vad man har rätt till.
Jag har haft kontakt med naturläkaren Zarah Öberg och hon är representant nu för Safe Blood Sweden och där har vi kontakt med både jurister och läkare och försöker hitta precis rätt människor så att vi vet vad vi har för rättigheter i de fall vi behöver en blodtransfusion. För just nu är det väldigt luddigt och sjukhusen försöker undvika det här.

Telegramgrupperna heter Blodbussen och Safe Blood Sweden.

Du är engagerad i ett IT-projekt tillsammans med din man om hur man gör digitalisering till något positivt? Hur är det möjligt? Vilka förändringar ska till då?

– Vi driver ett IT-bolag och digitalisering ligger oss varmt om hjärtat. Vi vill att digitaliseringen, som är en bra uppfinning av människor, ska stanna hos människor. När man pratar om att tekniken tar över så är det bara dåligt för att fel människor tar kontrollen över det. Människor uppfinner saker konstant men det tas ifrån oss och blir styrt av globalisterna som använder det emot oss.

– Det vi vill är inte att gå tillbaka till stenåldern, bara för att man är vaken, vi vill att vi ska dra nytta av alla dessa uppfinningar. Det viktiga är att kontrollen stannar hos den enskilda människan, så vi slåss för en digitalisering som inte styrs av en högre makt utan hjälper människor. Det ska inte spåras eller kunna användas emot oss. Om man kan bygga digitalisering som andra människor inte kan ta kontroll över så kan den vara väldigt nyttig i folks liv.

Digitaliseringen kan ju vara väldigt farlig. Man ser förändringar i hjärnan och beteende på människor som varit uppkopplade för mycket, samt ökade stressnivåer etc. Kan man undvika det beroendet fast man samtidigt nyttjar teknikens goda sidor?

– Absolut! Så som tekniken används nu, att man digitaliserar helt onödiga saker, är för att göra människor beroende av det. Allt måste inte digitaliseras utan det handlar om att göra det i rätt områden som kan hjälpa människor. Men gör dig inte beroende av 1000 appar och en massa saker och använd inte skärmen hela dagarna.

En annan fråga som du engagerat dig i är den om att skolverket har implementerat sexualundervisning i alla åldrar och i alla ämnen sedan i höstas. Vill du berätta om hur det fungerar i praktiken?

– Det här har jag dykt in i som en galen pitbull och jag är involverad med en grupp som jobbar med detta på juridisk nivå för att ta reda på exakt vad det är som har skickats ut till skolorna och vad det ligger för ”äkta” grund i. Det är gruppen Vi tillsammans som är fokuserade på att skydda barn. Den här läroplanen som gick igång nu i januari, där är lärarna själva inte särskilt insatta i vad den innebär.

– Men läroplanen grundar sig i riktlinjer från WHO. Om man ska gå hela vägen och ska researcha så hamnar man till slut på WHO:s hemsida och efter väldigt mycket letande kommer man till en pdf där det står vilka standarder och riktlinjer som läroplanen ska grunda sig i för alla läroorgan och skolor världen över.
Det handlar alltså inte om lilla Sverige som har fått för sig att förändra några saker utan det kommer från WHO. I denna pdf finns en matris där det står exakt att från noll till tre år – där börjar det, vad de ska lära sig i förskolan och genom hela skolgången. Redan i den första rutan, det här kommer i en video som jag håller på med, där står det att barn ska lära sig om olika typer av kön, att tillfredsställa sig själva och andra, begränsningar och rättigheter till sex och njutning. Det står i WHO:s egna riktlinjer. Det är så fruktansvärt äckligt!

– I mail som barn får skickade till sig från sina skolor, där står det givetvis ingenting om detta och några lärare som jag pratat med har ingen aning om att läroplanen kommer från en global plan på WHO. Många lärare försöker nu utbilda sig själva i hur de ska ta i dessa ämnen. Hur ska jag som, till exempel, grundskolelärare i svenska prata om sex med barn? Det är inte normalt!

Länk till Aidas program i ämnet.

Men är vi tvungna att lyda WHO:s riktlinjer i detta?

– Jag vet faktiskt inte vad vi har för stadgar. Gruppen Vi tillsammans jobbar ju med dessa frågor på en juridisk nivå och vi försöker få reda på vad lagen säger om detta.

Det måste ju ge en väldigt skev och onaturlig bild av vad sex är.

– Verkligen! Man har också börjat ta in delar av pornografiskt innehåll som material för att visa att ”det här är inte bra” och ”det här är bra”, men nu är det borttaget från RFSL:s hemsida. Men man kan hitta borttaget innehåll via way back machine och där fanns en handbok som fanns i skolorna som var en manual för sex, med tecknade bilder på när två kvinnor har sex med en man och olika andra typer av konstellationer. Saker som ett 10-årigt barn aldrig borde se.

Ingen har haft något problem med drag queens eller RFSL förrän de började blanda in barn

Aida Reva

– I och med den här läroplanen ska man förstås prata om könsidentitet och könsdysfori och alla ska få välja kön från att de är nyfödda. Det här kommer bli ett stort problem för det har visat sig att när man pratar om de här sakerna så leder det till att ungdomar och barn börjar ifrågasätta sitt kön.

Varför i hela världen har de gjort en sådan sak?

– De kan säkert hävda att det är bra för människor att lära sig om sexuell identitet och sådana saker, men vad det i grund och botten handlar om är att distansera barn från föräldrar. Att splittra familjer. Och om man tror att det bara är något konspirationsteoretiskt, då kan man titta på informationen som finns. I vissa stater i USA kan man inte längre få ett födelsecertifikat med angett kön när man får barn, utan det får man fylla i senare när barnet är kanske tre-fyra år.
I Kanada får föräldrar inte ens veta om deras tonåring påbörjar en hormonbehandling för att byta kön.

Men om man som förälder tycker det är fel och vill engagera sig, vad kan de göra då?

– Just nu finns ingen grupp, men det kommer att finnas. Vi håller på att gå ut med information om vad man kan göra aktivt. Det kommer att handla om att ta kontakt med skolpersonal och samarbeta med lärare, för de är lika oinformerade som vi är. Många av lärarna jag pratat med vill inte undervisa om sex. Tillsammans med skolpersonal kan vi aktivt sätta press på skolverket. Jag kommer informera om detta på min YouTube-kanal för det är ingen lek längre.

Borde man inte ha rätten som föräldrar att välja bort sådana extrema inslag?

– Jo jag håller med. Det är mycket vi borde ha rätt till som föräldrar men inte har, som faller under konstiga lagar och strukturer. Det hade varit mycket lättare för föräldrar att ta ställning och säga ”Nej vänta lite, det här är konstigt. Det vill jag inte att mina barn ska lära sig”, men det är inte sånt föräldrar blir informerade om. Då står det kanske ”Vi ska prata om respekt och gemenskap” – och det låter ju bra.

– Så få frågar sig varför vi behöver byta en läroplan för att lära barn om respekt och gemenskap. Något luktar konstigt här… Det här måste visas extremt tydligt för upptagna småbarnsföräldrar, att det här är vad planen egentligen innebär. Du får bara se små, små bitar innan de sen tar det till nästa fas.

Man kan hoppas på att få se starka reaktioner från föräldrar från andra kulturer som inte alls är vana vid att det talas om sex på det sättet vi är vana vid här.

– Ja när de blir varse om detta, då kommer det att bli reaktioner. Absolut!

Vad tror du blir de riktigt stora händelserna under 2023?

– Ja nu när jag varit ledig under julen har jag funderat mycket över det. Jag har några teorier och det är baserat på saker som har nämnts men som försvunnit lite de senaste två åren. Jag tror det kommer komma mer prat från USA om aliens. Det kommer givetvis vara fejk men de har det som en back-up-plan för att ena människor mot ett annat hot så att vi tittar åt ett annat håll.

– En annan sak är tunnlar. Man har pratat mycket om underjordiska tunnlar i olika länder, nu senast att man hittat det i Ukraina. Jag har också hört i olika sammanhang att vi har dem i Sverige också. Så jag tror att detta kommer dyka upp mycket.

– Jag tror också att många händelser, krig, protester eller tumult som har varit runt om i världen har varit för att det egentligen är annat man försöker dölja. För då fokuserar media bara på det. Jag tror att väldigt många hemligheter kommer att avslöjas.

– Covid kommer givetvis få ett nytt uppsving – alltså narrativet. De har redan börjat och kommer att försöka en gång till. Och det kommer inte funka lika bra. De kommer behöva något annat som bygger på den här rädslan.

Men du ser det som ett positivt år då?

– Ja till följd av detta så är jag helt övertygad att det här är året då vanliga människor, som inte är vakna, kommer att börja ställa fler frågor till sina foliehattskompisar. Det här året händer det!
Ju mer man försöker skrämmas, desto bättre blir det efteråt. För det blir alltid en motståndsrörelse till det. Fler och fler kändisar börjar tala om saker och det kommer fler och fler visselblåsare. Jag tror att läkare kommer att börja få nog.

Vad vill du uppmana människor att göra för att föra samhället och utvecklingen i rätt riktning?

– För det första, bara informera dig. Ha fler informationskällor och dubbelkolla information även om den låter trovärdig. Vi bär alla ansvaret själva att ta reda på saker. Och vad gäller media; börjar det delas en eller bara två isolerade saker, då måste du börja kolla åt ett annat håll. För då är det en decoy, en distraktion. Detta är det viktigaste!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter