torsdag, 6 oktober, 2022

Aida Reva talare på oppositionell konferens i oktober

Konferensen ”Den fredliga revolutionen” hålls i Stockholm den 15 oktober

Konferensen arrangeras av Frihetsnytt och Svenska Morgonbladet och kommer att kretsa kring samtal, debatter och tal om hur vi förändrar ett samhälle som håller på att falla sönder. Utifrån frihetsfrågorna och den nationella självständighetens princip tar vi fram metoder för omvälvande förändring och oppositionell gemenskap.

Konferensens ambition är att lyfta fram idéer och förslag kring hur oppositionella ska kunna arbeta för att stärka medborgarnas fri- och rättigheter och stärka den svenska nationalstaten och den svenska kulturens egenart.

Två nya stjärnskott på vakenhimlen modererar

Emilia Ögell har redan presenterats som moderator och konferencier och hon kommer att få draghjälp av Vakenaktivisten Aida Reva som blivit en stark profil på sociala medier, bland annat via sin youtubekanal.

Aida förklarar att hon varit vaken sedan 2011 och det började med att hon ifrågasatte och problematiserade forskning och fusk kring framtagningen av olika typer av vacciner.

– Jag stred mycket för detta tidigare men backade sen lite ifrån frågorna ett tag, säger hon.

Offrade jobbet för upplysningen

Men när covid-hysterin tilltog offrade hon sitt jobb och mycket annat för att ta upp fighten igen.

– Jag tog min youtubekanal och offrade allt där för att använda den för att prata om just dessa vakenfrågor från och med pandemin.

Hon samarbetar med bland annat Frihetsrörelsen men också andra grupperingar som vaknat upp och ifrågasätter hur globalisteliten bryter ner vår demokrati och våra fri- och rättigheter.

– Konferensen är en fantastisk idé, ett strålande initiativ, det är bra att riktiga och ärliga diskussioner blir möjliga. Just denna ärliga debatt har mainstreammedia skitit i, konstaterar Aida.

Gå inte globalisterna till mötes genom att polarisera

När denna diskussion inte får komma fram leder det till polarisering mellan människor, vilket är vad globalisterna vill, bedömer hon. Aida menar att den oppositionella rörelsen behöver bli bättre på att tala med personer som inte redan är frälsta. Därför hoppas hon att konferensen når människor som så smått börjat vakna, men som har en bit kvar innan de blir fullt medvetna.

– Vi måste tala mer med de icke-frälsta, de som håller på att vakna måste ha någonstans att landa. För på konferensen kan de höra argument ”in real life”, argument som man borde höra i alla etablerade debatter.

Aida kommer, förutom att tillsammans med Emilia Ögell vara debattens moderator, även själv att hålla tal.

Klicka här för biljettköp och mer information

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

- Annons -

Liknande artiklar

00:04:18

Vinnaren av HMF-medaljen 2022!

00:21:19
00:15:33
00:04:47

Nyhetssändning 21 september