Aida Reva: Vårt samhälle vill forma oss till narcissister

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Den populära YouTube-profilen Aida Reva gästade Frihetsnytt och pratade om hur hon upplevde Läkaruppropets konferens och att hon är glatt överraskad över att det blev mer prat om agendan än om det medicinska. Hon berättar också om att vissa företag köper in privata bostäder för att sedan leasa ut dem. Är detta ett steg i WEF-agendan?
Detta är ett utdrag ur intervjun.
Jag såg en film på din sida om tre företag på nätet som erbjuder privatpersoner att köpa deras hus för att därefter få möjlighet att leasa sina hus. Kan du berätta lite mer om det?

Jag letar alltid efter saker som verkar konstiga och detta poppade upp, för hemsidan såg helt ny och ofärdig ut. De erbjuder en ”fantastisk” lösning att om du har dåligt med pengar kan du sälja ditt hus till dem och sen får du leasa ”ditt” hus istället.

Man får ju en känsla av att detta kan vara kopplat till World Economic Forum och deras uttalande att ”man ska inte äga något utan får hyra allt istället. Du kontaktade dem, vad fick du för reaktioner?

– Två av dessa företag har samma ägare, men de har olika hemsidor. Alla som står som ägare, vd eller liknande, är inte mer än 30 år.

– Jag kontaktade ett av företagen via mail och angav att jag var intresserad av detta för det kan passa min livssituation och jag vill veta hur det funkar samt för- och nackdelarna. Då fanns det direkt tid att prata med mig. De har en mängd utvärderingar på sin hemsida där folk berättar hur de har upplevt servicen och det som står ut lite, är att utvärderingarna är jättemånga men bolaget har funnits i bara två år och omsättningen borde ha varit betydligt mycket bättre.

Tror du det finns en koppling till World Economic Forum?

– Jag tror i alla fall att det finns ett megastort bolag bakom alla dessa tre. För de försöker få in oss på det spåret. I USA har ju BlackRock köpt upp hela förorter och hela bostadsområden. Den infon kan man hitta bara man söker på det. Sen vet vi också att BlackRock köper upp stora delar av Ukraina. Men vad gäller privata hem så köper de upp dem till ett överpris så att vanliga familjer/köpare inte har en chans att möta de priserna. Därför tvingas du att hyra istället. Det trissar ju också upp priserna på marknaden givetvis.

– Jag kommer att hålla ögonen på det här, men som jag alltid säger i mina videos, så uppmanar jag alla att leta och tänka själva.

Du kommer precis ifrån Läkaruppropets konferens. Berätta lite om hur det var.

– Jag har ännu bara varit med på förmiddagen och lyssnat på tre föreläsare och en av dem som jag verkligen ville se var Robert Malone (läkare och en av uppfinnarna av mRNA-tekniken). Min spontana tanke när jag har sett dessa tre personer är att det inte är så mycket medicinskt kopplat, vilket jag tycker är jättebra. De pratade inte bara om mediciner och själva vaccinet utan de presenterar i det stora hela en bild av hur detta är psykologisk krigföring. Robert Malone presenterade hur man bedrev krig i olika generationer med olika exempel, fram till att vi nu är i 5:e generationens krigföring. Och förut visste man vem fienden var, men det gör man inte idag, menade han.

Malone har ju bytt sida och hävdar att det som händer idag inte är bra. Vad är det han och de andra försöker lyfta fram som de största negativa konsekvenserna av hur man har genomfört pandemin och med vaccinkampanjen?

– Vad de alla har som röd tråd är tystnadskulturen och skrämselpropagandan. De berättar alla hur de har blivit hotade att förlora sina läkarlicenser och många av dem har gjort det. Det finns juridiska organisationer som jobbar med att skicka ut hotbrev till läkare som säger att om du pratar om de här sakerna eller nämner negativa saker eller behandlar dina patienter med någon annat än det som är rekommenderat, riskerar du att förlora din licens.

Låter det rimligt att de skulle lägga ner
något som ger dem så mycket makt?

Aida Reva
Den samkoordination som vi sett i hela världen av genomförandet av vaccinationerna och hela kampanjen, skulle vara omöjlig att genomföra med sådan precision utan att man har haft en långtgående plan sedan länge. Vad tror du om det?

Det är ett faktum. Deras styrande bolag och familjer planerar sådant här i generationer, så det är inte en konspiration längre. De berättar det själva hur de planerar. De planerar för nästa generation och för hela nationer i 50-100 år framåt.

– Allting i vårt samhälle är uppbyggt till att vi ska formas till narcissister och bara tänka på oss själva. Vi uppmuntras till det för då kan vi inte se vad som finns bortom horisonten. Då blir de lämnade ifred att göra det de ska göra.

J Edgar Hoover, tidigare FBI-chef anklagades för att ha haft ett system att förfölja oliktänkande i USA. Och det visade sig att han hade ett program som hette Cointelpro, ett mycket avancerat program som gick långt utanför lagen. Programmet lades ner men vissa påstår att det fortfarande existerar. Där har vi ett bevis för att det ingen trodde var möjligt faktiskt förekom.

Ja man ska inte låta sig luras att det inte finns. CIA:s MK-Ultra, som är psykologiskt krigföring genom att man påverkar tankesätt, alltså mindcontrol, är också en sådan sak som de har sagt att de har lagt ner på 70-talet. Men tror du på allvar att de skulle lägga ner något som ger dem så mycket makt över människors tankar och sinnen?

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter