AKUT! Frihetsnytt tvingas stänga ner

Frihetsnytt har kommit till en plats där vi inte längre ser någon fortsättning på verksamheten. Stundande tvister med staten med risk för stora böter och ett sviktande stöd från er lyssnare ger oss inte längre något val. Vi kommer att tvingas att avveckla verksamheten.

Frihetsnytt startade med ambitionen att försvara yttrandefriheten, att lyfta det positiva i samhället och presentera lösningar på problemen. Inte minst vill vi belysa och avslöja finanseliten och deras förehavanden i världen. Men den resan är nu över.

Censur och risk för stora böter

Frihetsnytt har under sin verksamhet retat upp många aktörer och sagt saker som inte gått hem hos den styrande eliten. Detta har resulterat i att vi blivit kraftigt censurerade på Google och på Youtube.

Våra artiklar visas inte på Google och våra filmer på Youtube tas ner. Vi har i skrivande stund två aktiva varningar på Youtube vilket innebär att vi blir nedtagna om vi får ännu en till.

Olika ljusskygga aktörer och personer har även sett till att anmäla oss för diverse påhittade yttrandefrihetsbrott vilket resulterat i att vi har flera pågående rättsärenden där vi riskerar stora böter.

Vi har misslyckats med att få in pengar

Frihetsnytt är, till skillnad från de stora tidningsdrakarna, inte beroende av statens pengar. Vi har inte heller några stora aktörer med mycket pengar som skjuter till när det behövs.

Nej, vi på Frihetsnytt har varit beroende av villkorslösa gåvor från er tittare och av de som tecknar prenumerationer hos oss.

Men nu har vi nått vägs ände, vi får helt enkelt inte in de resurser vi behöver för att överleva som tidning. För att klara av den kommande tiden hade vi behövt ert stöd.

Känns det bra?

Kändes det bra att läsa detta? Att veta att något bra inte finns för evigt och att man inte ska ta något för givet?

Detta är givetvis ett första aprilskämt, vilket någon av er som läste kanske förstod. Men givetvis var allt inte ett skämt.

Vi är hårt ansatta av censurförsök, skuggbanning och vi får våra filmer borttagna. Vi har fått flera varningar från Youtube och vårt konto riskerar att försvinna.

Vi är inte finansierade av någon kapitalstark person och vi får inget stöd av staten. Vi är helt och hållet beroende av att du, som gillar det vi gör, skänker en villkorslös gåva eller tecknar en prenumeration.

Kampen mot finanseliten och kampen för yttrandefriheten är en gemensam kamp, det är något vi gör tillsammans. Även om det kanske är vi som skriver, syns i rutan och håller tal så är det ett gemensamt arbete. Vi skulle ALDRIG klara av denna resa utan er.

Vi, på hela redaktionen, lovar att göra allt i vår makt att fortsätta vårt arbete så länge vi får in de resurser vi behöver för att täcka upp för de mest basala kostnader vi har.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

9 KOMMENTARER

  1. Oj vad ni skrämde mig. Jag fick fjärilar i magen !!!
    Men nu fick jag en liten spark i rumpan…jag sätter genast in 500:- på Bankgironummer som man hittar under den gröna rutan ”STÖD OSS” uppe till höger.
    Hoppas att fler läsare följer mig ……vi får inte mista F.N .

    Snälla Ni läsare …visst kan ni avvara en femhundring ???

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter