Allmänna arvsfonden granskas

Miljontals kronor betalas årligen ut av Allmänna arvsfonden. Nu ska de granskas efter flera års kritik om att pengarna har finansierat politiskt korrekta projekt. För den som inte vill att deras pengar ska till sådana verksamheter, finns det alternativ.

Allmänna Arvsfonden ger varje år ut 100-tals miljoner kronor i bidrag. Pengarna är menade att gå till ideella organisationer som stödjer barn och ungdomar, individer med funktionsnedsättning och de över 65 år. Men nu ska en granskning utföras av Riksrevisionen för att visa om pengarna verkligen används på rätt sätt.

Flera kritiska till Allmänna arvsfonden

Allmänna arvsfonden har under de senaste åren utstått kritik och flera rapporter har flaggat för att Allmänna arvsfonden ger ut miljonbidrag till bland annat extrema grupper. Bidrag har även getts till en grupp som utför dragshower och sagostunder för barn. Frågan är hur många svenskar som stödjer att arvsfonden finansierar dessa verksamheter.

Det är därför på tiden att en omfattande granskning görs av Allmänna Arvsfonden och hur avlidna svenskars tillgångar används till politiskt laddade verksamheter.

Nationella arvsfonden ett bra alternativ för Sverige

För den som inte har några arvingar kan man välja att testamentera till Nationella arvsfonden. Detta är ett alternativ som stödjer projekt som på olika vis gynnar ett fritt och riktigt demokratiskt Sverige. Det rör sig om kulturprojekt, folkbildning, brottsofferstöd och insatser för missgynnade samhällsgrupper.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. fanns kurser där asylskojarna först fick en lönebidragsanställning å en kurs i hur man söker bidrag, å sen fick de börja att jobba på mosken å sitta dagarna i ända å ansöka om bidrag ur alla fonder å stiftelser. Arvsfonden. Majblomman å Solstickan är ju rena offerlammet…

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter