Annie Lööf belönas med nytt jobb

Annie Lööf blir belönad med ett jobb efter avslutad tjänst hos Centerpartiet och riksdagen. Att politiker belönas med välbetalda jobb efter avslutad tjänst är inte ovanligt. ”Hon har sprungit globalisternas ärenden”.

Den tidigare partiledaren för Centerpartiet Annie Lööf får nu ett jobb som rådgivare på pr-konsultfirman Narva. Detta rapporterar Dagens Industri (DI).

Utöver jobbet hos konsultfirman har Lööf, sedan avträdet från politiken för ett år sedan, tagit plats i tre bolagsstyrelser: Astrid Lindgrens världs, Bywits och Greenirons.

– Jag ser framför mig att jag kommer att hjälpa kunderna att förstå det politiska landskapet, men också jobba med hållbarhetsrådgivning och hjälpa företag att snabba på den gröna omställningen, säger Lööf enligt DI.

Belönas efter avslutad tjänst

Det hör inte till ovanligheten att politiker som sprungit globalisternas ärenden belönas med lukrativa poster inom den privata sektorn efter avslutad tjänst. Och det är just det som många anklagar Annie Lööf för: att hon har sprungit globalisternas ärenden istället för att tjäna det svenska folket.

– Det är uppenbart att Annie Lööf belönas för att ha sprungit globalisternas ärenden. Vi ska inte glömma att det var Annie Lööf som var drivande bakom Gymnasielagen som såg till att så kallade ”skäggbarn” från Afghanistan skulle få vara kvar i Sverige och gå i svenska skolor, säger Tor-Björn Richthoff Änglasjö, reporter på Frihetsnytt.

– Det är inte första gången vi ser detta. Vi har sett samma sak med Fredrik Reinfeldt som blivit ordförande för svensk fotboll, den tidigare rikspolischefen Anders Thornberg som fick bli landshövding eller Finlands förra statsminister Sanna Marin som belönades med jobb på WEF-kopplade Tony Blair-institutet.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter