Ännu fler känsliga dokument påträffade hos Biden

Skandalen med president Joe Bidens dokumenthantering fortsätter att växa, när ytterligare konfidentiella dokument påträffas i hans hem.

Frihetsnytt har skrivit om skandalen rörande de säkerhetsklassade dokument som påträffats hos den amerikanske presidenten Joe Biden, varav några förvarades i hans garage.

Nu har ytterligare dokument påträffats i presidenthemmet i Delaware. Under en genomsökning av bostaden som justitiedepartementet genomförde i fredags påträffades sex föremål (sannolikt syftandes på pärmar, lådor och dylikt där flera dokument förvaras), i vilka det fanns konfidentiella dokument, rapporterar Reuters.

Dokumenten ska vara från den tid då Biden representerade Delaware i senaten, 1973-2009, samt tiden då han var vice president under Barack Obama 2009-2017.

Exakt var dokumenten påträffats framgår inte, men konsekvenserna kommer att bli kännbara för Biden. När den förre presidenten Donald Trumps villa Mar-a-Lago i Florida utsattes för en FBI-räd i somras, för att komma åt dokument som ska ha förvarats där, var Biden den förste att fördöma sin företrädare som ”oansvarig”. Nu verkar det som att Bidens egen skandal är än mer omfattande.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter