Apkoppor – ingen dödlig sjukdom

Inget behov av massvaccinering

WHO har nu klassat ”apkoppor” som ett globalt hälsonödläge med ca 16 000 fall och 7 dödsfall rapporterade globalt. Lennart Svensson som är virolog vid Karolinska Institutet och Linköpings universitet, säger att sjukdomen inte är dödlig och att återhämtning sker efter 2-4 veckor samt att en massvaccination inte är nödvändig. 

Pandemi klassas som en sjukdom som sprider sig och täcker ett väldigt stort område globalt. Det innefattar alltså inte virologi, folklig immunitet, sjukdomens dödlighet eller skada. Vad vi ser är att globalisternas pandemiåtgärder har allvarliga effekter på människor i det sociala livet, ekonomiskt för privatpersoner och företag men även hälsomässigt. Därav kan det tänkas lämpligt att en ”pandemi” klassas som ”globalt nödläge” utifrån dödlighet i världen, vilket SARS-CoV-2 (Covid 19) har bevisats vara lika dödlig som en årlig influensa och drabbar främst människor med underliggande sjukdomar.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter