Är etniska svenskar på väg att bytas ut?

De sverigedemokratiska uttalandena om folkutbyte och den demografiska utvecklingen fortsätter att reta upp det politiska och mediala etablissemanget. Arne Weinz kommenterar det hela och påtalar att etniska svenskar håller på att bytas ut.

Den senaste tiden har det stormat i media kring de sverigedemokratiska toppolitikerna Mattias Karlsson och Richard Jomshof, sedan de pekat på den befolkningsutveckling som kommer att innebära att etniska svenskar byts ut. Uttalandena fick därefter uppbackning av den sverigedemokratiske partiledaren Jimmie Åkesson, vilket Frihetsnytt har rapporterat om.

Entreprenören och författaren Arne Weinz, som skrivit Europa-tetralogin, där den demografiska utvecklingen resulterar i ett fullskaligt krig och maktspel i Sverige, kommenterar uttalandena och delar med sig av sin syn på det som sker.

Trots att vi tagit emot två miljoner invandrare, de flesta från andra kontinenter, under tjugo år, så förnekar vänstern och liberalerna och hela etablissemanget att det pågår ett folkutbyte, kommenterar han.

Arnes böcker som ingår i Europa-tetralogin: Perfekt storm, Landet som ingen ägde, Skrivet i sten, samt den fjärde och avslutande delen som kommer att presenteras, finns att köpa i flera bokhandlar: Bokus, Adlibris och Swebbtv.

Se hela intervjun ovan!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter