Årets utskällning i riksdagen – ”När kommer socialministern utredas för mord?”

Det var ord och inga visor när Elsa Widding ställde socialminister Jakob Forsmed mot väggen rörande Världshälsoorganisationens nya hälsoreglemente. En av frågorna som lyftes var när han kommer att utredas för mord.

Fredagen den 9 februari möttes den frispråkiga riksdagsledamoten Elsa Widding och socialminister Jakob Forssmed i en interpellationsdebatt1 i riksdagen.

Debatten rörde hur regeringen ställer sig till Världshälsoorganisationen (WHO) nya hälsoreglemente. Detta reglemente kommer att ge WHO en enorm makt över vilka pandemirestriktioner som enskilda länder kan tvingas införa. Stora protester har hållits över hela världen, däribland i Sverige den 1 oktober 2023.

”En nyttig idiot”

Forssmeds inställning till det nya reglementet var att det inte fanns någon risk för att Sverige skulle avsäga sig makt till WHO. Han hävdade att det rörde sig om ”ändringsförslag”, som inte har gått igenom ännu och att inget är beslutat.

Ministerns svar är häpnadsväckande! Jag säger inte att ministern är en nyttig idiot, men han beter sig precis som en sådan, sade Widding, som påtalade att Forssmed inte hade svarat på en enda av hennes frågor. Hon tog bland annat upp faran med att lämna över makten till WHO, där flera diktaturer är framträdande medlemmar.

”När utreds du för mord?”

Widding frågade även om Forssmed var läskunnig, eftersom han inte hade läst de artiklar som tog upp riskerna som WHO:s makt innebär.

Att inte stoppa det här är en kriminell handling. Titta på hur det gick för hälsoministern i Italien, som nu utreds för mord. Det gör även chefen för läkemedelsverket i Italien. Har du, Jakob Forssmed, funderat på när det är din tur? När kommer du att utredas för mord? frågade Widding, syftandes på att mordutredningen rör de skador och dödsfall som orsakats av covid-vaccinen i Italien .

Se hela debatten nedan:

  1. Interpellation innebär att en enskild riksdagsledamot framför en fråga till en minister, eller ”statsråd” som formellt heter. []
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

4 KOMMENTARER

  1. Det är precis den här typen av lydigt lallande medelmåttor som måste rökas ut ur riksdag och regering. Inser han inte att han utgör en allvarlig fara för folkets liv, hälsa och självbestämmanderätt!? Må domen bli stenhård mot dessa folkförrädare!

    En stor eloge till hjältinnan Elsa Widding som lyfter de här ödesfrågorna, medan alla andra är tysta!

  2. Karln? tillhör den stora högen av nyttiga idioter som kommer att tappa huvudet nu när ketchupeffekten av den exponentiellt uppvaknande mängden människor kommer att agera. Kan föreställa mig hur dessa reagerar när de fattar att deras närmaste dött/skadats/plundrats/terroriserats, för att vissa kräk velat tjäna pengar.
    Just den här KD-fånen vill väl komma närmare gud, så vad förvånad han blir när han får träffa djävulen istället.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter