Avslöjat: AstraZeneca visste tidigt att vaccinen är skadliga

Läkemedelsjättens VD visste redan 2020 att massvaccinering skulle bli farlig

Det är i en video läckt till Project Veritas som visar VD:n för Wallenbergbolaget AstraZeneca under ett internt zoom-möte, där det framkommer att bolaget bedömer att vaccinering av riskgrupper kommer att bli skadligt. Man säger att massvaccinering därför strider mot riktlinjer från nationella hälsomyndigheter och WHO. I videon, som spelades in 2020 berättar AstraZenecas VD, Pascal Soriot, hur riskgrupper inte kan vara företagets ”målgrupp” för vaccinering eftersom de har nedsatt immunförsvar. Detta var över ett år innan ett vaccin fanns framtaget och innan något vaccinationskrav införts.

Soriot säger i videon: ”Som om du har en immunsjukdom, lupus eller något annat immuntillstånd, kan du inte – eller multipel skleros, du kan inte vaccineras. Så det finns miljontals människor i världen som kommer att behöva ett skydd som inte kan komma från ett vaccin. Där har antikroppar en enorm potential.”

Antikroppsbehandlingar har sedan länge varit kända som en effektiv behandling, och tidigt under covid-19-pandemin gick bland annat Sverige in för att bekämpa smittan på detta mer naturliga sätt. I takt med att pandemin fortgick valde regeringen att överge denna strategi till förmån för massvaccinationsprogrammet.

Avslöjandet har redan föranlett en debatt kring varför de olika regeringarna runt om i världen tvingat fram vaccinationskrav trots att läkemedelsjätten visste att vaccineringen av miljontals människor kan innebära allvarliga skador till följd av nedsatta hälsotillstånd. AstraZeneca har ännu inte kommenterat avslöjandet.

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar