Asylförespråkaren Parisa Liljestrand (M) blir kulturminister

Detta är en återpublicering från kulturbilder.wordpress.com och det är ursprungskällan som står för åsikterna i texten, inte nödvändigtvis FrihetsNytt. Hos oss får alla åsikter komma till tals, oavsett hur obekvämt det är. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Till ny kulturminister i Ulf Kristerssons regering utsågs idag Parisa Liljestrand. Hon föddes 1983 i Iran och har varit kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande i Vallentuna.

Hon är en av dem som såg till att Vallentuna tog emot flyktingar under den så kallade flyktingkrisen 2015-2016. Hon ville att kommunen skulle bygga ett stort antal asylboenden och att kommunen skulle bli ”bäst i landet på integration”.

Hon bär personligen skulden till att kommunen fick migrationspolitiska problem. I april 2016 planerades asylboenden och när ett informationsmöte skulle hållas om ett planerat asylboende vågade kommunens representanter inte möta allmänheten, så de ställde in mötet. Istället hölls mötet via länk. På det sättet kunde man slippa möta allmänhetens kritik.

De asylsökande som kommunen tog emot fick leva och bo gratis på skattebetalarnas bekostnad och har sedan slussats in i samhället genom förturer till bostäder och ofta skattefinansierade arbeten. Parisas gärning blev att hjälpa globalisterna att söndra Sverige genom att ta emot migranter från dysfunktionella kulturer.

Nu blir hon kulturminister.

Återpublicering av Kulturbilder.wordpress.se

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter