Asylkatastrofen Tobias Billström (M) blir ny utrikesminister – SD förtjusta

Detta är en återpublicering från kulturbilder.wordpress.com och det är ursprungskällan som står för åsikterna i texten, inte nödvändigtvis FrihetsNytt. Hos oss får alla åsikter komma till tals, oavsett hur obekvämt det är. Vi står för riktig yttrandefrihet.

SD:s TV-kanal: ”Bred erfarenhet”

Tobias Billström var migrationsminister i Fredrik Reinfeldts regering, vilket gav honom erfarenhet av att släppa in 800 000 migranter från dysfunktionella kulturer släpptes in i landet. Den moderate yrkespolitikern har sedan dess fullkomligt ignorerat följderna av sin politik. Sverigedemokraternas nyhetskanal Riks kommenterar uppskattande.

Man ska inte underskatta moderaternas kopplingar till globalistiska intresseorganisationer och att Billström blev migrationsminister just för att han kunde bli ett lydigt redskap åt dessa krafter. Det är krafter som vill förvandla vårt land från ett tryggt svenskt Sverige till en förfallen lydstat under EU och Nato där klaner bedriver krig mot varandra och svenskar förnedringsrånas varje dag på öppen gata samtidigt som vi, med pengar, hjälpinsatser eller manskap, ska tvingas delta i krig eller konflikter som skapats av samma krafter. Enorma belopp stjäls under tiden från skattebetalarna för att finansiera en politik som leder till att svenskarna blir en hunsad minoritet i sitt eget land.

Tobias Billström ökade invandringen

Tobias Billström nöjde sig inte med att upplåta Sverige åt lycksökare från hela världen. Han ville gå längre än så och medverkade till att öka arbetskraftsinvandringen som han såg som en form av u-hjälp. Genom att Sverige tar emot människor som i bästa fall kan diska och städa så skulle det fungera som ett komplement till biståndet. Det var tanken.

I verkligheten fylldes Sverige upp med bidragstagare och vårt land splittrades ännu mer etniskt och kulturellt samtidigt som kostnaderna för migrationen ökade och brottsligheten gjorde hela landet till en livsfarlig plats för vanliga medborgare att vistas på.

Billström ville också att fler europeiska länder skulle ta emot flyktingar från Irak efter att landet slagits sönder av USA:s krig där och orsakat död, lidande och flyktingströmmar. Han ville alltså medverka till att förstöra Europa och de nationer som ännu inte blivit lika söndrade som Sverige.

Regeringen Reinfeldt, där Billström var migrationsminister, föreslog i en proposition 2012 att illegala invandrare (”papperslösa”) skulle få rätt till skolgång i Sverige. Förslaget ledde till kritik, men det var inte den extrema migrationspolitiken som kritiserades utan formuleringar som kunde leda till missförstånd om skolgången för de illegala migranterna.

Kommer slutligen dra in Sverige i krigsalliansen Nato

Tobias Billström blir nu utrikesminister och kommer att bli den som slutligen drar in vårt land i Nato, skickar vapen till Ukraina och med öppna armar tar emot halva Östeuropa genom att vilja utvidga EU. Eftersom Sverigedemokraterna vill exakt samma sak så är Jimmie Åkesson förmodligen mycket nöjd. SD godkände redan i mars ett förslag om att utvidga EU till även Georgien, Moldavien och Ukraina. Det är som en händelse exakt vad globalisterna också vill.

På en fråga från SVT om han har ”några lik i garderoben” svarade Billström: – Nej inte vad jag vet. Om han inte har betalat TV-licens eller om han har haft svart arbetskraft eller röst hasch skulle kunna ses som mer komprometterande än att han släppte in 800 000 migranter från dysfunktionella länder och bidrog till att förstöra vårt land. Det är naturligtvis helt okontroversiellt enligt SVT. Massinvandring är ju legitim politik idag.

Med Tobias Billström som utrikesminister vet vi att ingenting positivt kommer ut av det.

Återpublicering av kulturbilder.wordpress.com

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter