”Ätbara” insekter fulla med parasiter – media mörkar

Forskning visar att en stor andel av de insekter som föds upp som människoföda innehåller parasiter som kan överföras till människor. Samtidigt sprider media en bild av att insektsätande är nyttigt och ofarligt.

Studien publicerades redan för tre år sedan men har fortfarande knappt fått någon uppmärksamhet i medströmsmedia – trots att den så vitt Frihetsnytt kunnat finna är den enda i sitt slag. Några studier som motbevisar slutsatserna i den tycks inte finnas.

I studien hämtades 75 prover vardera av de insekter som globalisterna försöker sälja in som ”matinsekter” – mjölmaskar, syrsor, kackerlackor och vandringsgräshoppor – från olika små insektsfarmer och djuraffärer, och undersöktes för parasiter.

Slutsatsen:

Parasiter upptäcktes i 244 (81,33%) av de 300 (100%) undersökta insektsfarmerna. I 206 (68,67%) av fallen, var de identifierade parasiterna patogena endast för insekter; i 106 (35,33%) fall, var parasiterna potentiellt parasitiska för husdjur; och i 91 (30,33%) av fallen, var parasiterna potentiellt patogena för människor.

Forskningen har upprepade gånger citerats av regimkritiska medier, bland andra Rebel News, och av fitnessrelaterade publikationer som Herculean Strength – men medströmsmedia har lagt locket på.

Mjölkmask till barnen

SVT har upprepade gånger dragit en lans för insektsätande. Några av stats-tv-kanalens formuleringar:

”Lösning på problemet”

”Nya kulinariska upplevelser”

”Se barnen prova tacos med mjölmask”

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter