Australisk hälsochef: Vaccinen är värdelösa oavsett hur många man tar

I ett häpnadsväckande nyhetsinslag råkar en australiensisk makthavare erkänna att syftet med regeringens snart treåriga skräckvälde – att tvinga i medborgarna ett experimentellt vaccin – har varit förfelat.

Brett Sutton, Chief Medical Officer och högste medicinske rådgivare till regeringen i den australiska delstaten Victoria, uttalade sig nyligen i Channel9. I ett mångordigt tal framförde han den för honom ovanliga ståndpunkten att vaccinen mot covid är mer eller mindre värdelösa. Oavsett om man låter sig injeceras med upp till fyra doser är vaccinen ”inte särskilt bra” för att förhindra infektion. Sutton, som inte bara är läkare utan även reality-skådespelare, har i över två år varit en ivrig förespråkare för vaccinering. I Australien påtvingas medborgarna vaccinering och registrering med statens alla maktmedel. Över tre fjärdedelar av landets invånare har låtit vaccinera sig – medan massmedia har presenterat den söte läkaren som sexsymbol.

Under sitt anförande glider Brett Sutton smidigt bort från samtalsämnet vaccin. Med samma känslomässigt vädjande tongång som han tidigare använt för att övertyga människor om att vaccinera sig pläderar han nu för att övertyga dem om att de åtminstone borde testa sig gång på gång. Syftet med detta ska vara att bli erbjuden orala preparat mot en sjukdom, när man genom test fått reda på att man drabbats av den. På delstatens hemsida har alla uppmaningar till vaccinering försvunnit.

UPPDATERING 2022-08-15 22:31 Även den amerikanska folkhälsomyndighen CDC smög i torsdags ut bakvägen beträffande de vaccinpreparat som de under flera år har krävt att medborgarna ska injeceras med. Myndigheten erkänner att vaccinerna, som till dags dato kostat 30 162 människor livet, skyddar varken mot infaktion eller spridning. De ansvariga tjänstemännen slingrar sig ur det hela genom att påstå att ”de nuvarande omständigheterna” idag är ”extremt annorlunda” jämfört med de dåvarande omständigheterna. De aktuella, officiella dödstalen kan följas här.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter