Bannon: Kasta mig gärna i fängelse och lycka till med imperialismen

Steve Bannon, grundare av den konservativa mediasajten Breitbart, visar sin frustration via Twitter. Kulturmarxism, krigsintriger och finansiell expansion har gjort att imperiets nedgång är förprogrammerad – som framgår av en uppräkning som Bannon vidarebefordrar.

USA:s politiska ledarskap har sedan årtionden lyssnat på noll och ingenting av vad Steve Bannon och andra konservativa ledare haft att säga. Nu senast har man återigen inrett en fängelsecell åt alternativmediaprofilen, på grund av en bagatell i samband med förra årets kongresstormning – Frihetsnytt rapporterade. Det är andra gången som Bannon hamnar i klorna på amerikansk justis – 2020 var han nära 20 års fängelse för en påstådd oegentlighet i samband med en insamling för byggandet av en mur mot Mexiko. Bannon räddades av att den avgående presidenten Donald Trump benådade honom i sista stund.

Konservativa tänkare nöjer sig per definition med att klaga sitt missnöje, medan radikala liberaler tar och behåller initiativet. De driver ständigt nya kampanjer och förstör snabbt vad som kan förstöras av folk och nationer, var gång de har chansen. Globalistisk frihandel, liberal penningpolitik och anglosaxisk militarism låter sig inte hindras – bara fördröjas. Konservativa kristna som Steve Bannon som slår ut med händerna och förfasas över sina motståndares framgångar, helt utan resultat. Alternativmediaprofilen och Trumpsupportern verkar ha lagt märke till detta:

”Låt oss sammanfatta

  • Kina och Ryssland har världens största guldreserver i sina centralbanker och dessutom de största guldreserverna i naturen
  • BRICS (Brasilien, Ryssland, Indien, Kina, Sydafrika) är på väg att skapa en global valuta baserad på guld och andra ädelmetaller som de tillsamman har mer eller mindre monopol på
  • Ryssland är världens största exportör av fossilbränslen och andra viktiga råvaror
  • Kina är numera världens fabrik
  • Genom avtal med OPEC och Venezuela, Iran, Nigeria och andra har BRICS nu en dominerande ställning i världens oljeproduktion”
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter