Barnfamilj drabbades hårt av räntan – hjälptes av Blågula Korset

Välgörenhetsorganisationen Blågula Korset hjälper utsatta svenskar som samhället vänder ryggen. Den ekonomiska situationen i samhället slår hårt mot många. En barnfamilj drabbades hårt av höjda räntor, men fick hjälp av Blågula Korset.

Det svenska samhället vänder alltfler utsatta svenskar ryggen och prioriterar invandrargrupper och mycket annat framför de som byggt upp Sverige. Pensionärer, barnfamiljer och sjuka lämnas åt sitt öde. Med en kraftigt försämrad samhällsekonomi ökar antalet utsatta svenskar, som blir beroende av hjälp från sina medmänniskor.

Därför måste Blågula Korset få vårt stöd

Blågula Korset åtnjuter inga statliga stöd och deras arbete lyfts inte fram i vanlig etablissemangsmedia. Men deras arbete är oerhört viktigt.

Blågula Korsets verksamhet bygger helt och hållet på villkorslösa donationer och de volontärer som hjälper till. För att de ska fortsätta kunna hjälpa utsatta svenskar behöver de hjälp från människor som värdesätter deras arbete. Skänk en gåva till Blågula Korset på 123-118 54 95 eller LÄS HÄR för fler alternativ att bidra till verksamheten.

De grupper av utsatta svenskar som Blågula Korset hjälper.
De grupper av utsatta svenskar som Blågula Korset hjälper.

Fick hjälp med mat och bensin

Björn är en arbetslös småbarnspappa, som haft svårt att få ekonomin och tillvaron att gå ihop, speciellt nu då skuldräntorna är så höga. Han hörde av sig till Blågula Korset för att be om hjälp, när myndigheterna inte ställer upp i tillräckligt hög utsträckning.

Tack vare den hjälp han fick kunde familjens kostnader mildras, vilket framgår av tackmeddelandet som han skickade:

”Jag, Björn, och min familj tackar Blågula Korset för att ni kunde bidra med en gåva till våra mat och transportkostnader. Det har blivit en väldigt tuff vardag sedan räntehöjningarna slog till med stor kraft och trots att vi vänder på varenda krona så räcker inte pengarna till. Blågula Korsets gåva mildrar därför oerhört mycket. Så ett stort och hjärtligt TACK! Med vänlig hälsning, Björn med familj.”

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter