Barnpublik buade ut PK-ritual

Det engelska fotbollslandslaget blev utbuat av ungerska barn när de knäböjde för att visa sin underkastelse för den antivita Black Lives Matter-rörelsen. Detta uppmärksammades först av Fria Tider.

Det var i lördags som England försökte plocka PK-poäng hos publiken men istället blev utbuade, enligt ESPN.

Händelsen är desto mer komisk eftersom UEFA dömt Ungern att spela inför tomma läktare som straff för bristande politisk korrekthet – fansen ska tidigare ha ropat ”homofobiska och rasistiska” hejaramsor. Skolbarn är dock undantagna från förbudet, och därför hade 35 000 skolbarn upp till 14 års ålder hämtats in som ersättning för den vanliga publiken.

UEFA hade laddat upp med antirasistiska slagord för att riktigt driva hem budskapet om varför ungrarna måste straffas. ”En ’Respekt’-banner från UEFA med hashtaggen Equal Game visades ovanför ett budskap på ungerska – ’A gyulolet nem palya’ vilket kan översättas till ’rasism är inte ett spelfält’ – och en andra hashtag, #csakegyutt, vilket betyder #baratillsammans”, skriver ESPN.

Innan matchen blåstes igång på arenan i Budapest knäböjde de engelska spelarna dessutom inför Black Lives Matter – men en stor del av barnpubliken brast då ut i burop och visslingar.

Black Lives Matter är en afroamerikansk rörelse som vill att hela världen ska omstruktureras för att ge svarta fördelar över vita människor. Rörelsen framställer sig som ett gräsrotsinitiativ men har visat sig vara sponsrad av superrika globalister, inte minst den gamle vanlige misstänkte George Soros.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter