Bejerstrand: Det finns fördelar med att inte komma in i riksdagen

Det är någonting som händer när man kommer in i systemet – riksdagen gör människor makthungriga

Direktdemokratipartiet Knapptryckarnas partiledare Ulf Bejerstrand berättar om hur han ser på det gångna valet, politiken, valfusk och hur människor som kommer in i riksdagen förändras. Och som vanligt, om en massa annat..
Detta är ett kort utdrag ur intervjun.
Hur gick det i valet för Knapptryckarna, Ulf?

– Jag tycker det gick jättebra om man beaktar förutsättningarna, alltså att vi vart totalt ignorerade av TV och media, så är jag nöjd. Vi fick 5 500 röster som tror på att det här är framtiden. Och då är det utan hjälp av media.

– Jag tror vi egentligen fick mer än de officiella siffrorna visar för det har förekommit valfusk. Minst fyra eller fem stenhårda anmälningar har vi fått där vi fått uppgift om att personer har röstat på oss i vissa kommuner, men sen har resultatet visat att Knapptryckarna inte fått en enda röst i de specifika kommunerna.

Rösta med papperslappar – hade det
varit säkrare hade börsen också
skötts med papperslappar

Ulf Bejerstrand

– Vi har även fått vittnesmål från en rösträknare som berättade att handskrivna valblanketter där det stod Knapptryckarna sorterades undan som ogiltiga.

– Valfusk har funnits längre än vi har funnits för de skulle aldrig släppa ifrån sig makten till några som mer eller mindre vill ta bort dem, vilket vi vill. Sen att rösta med papperslappar; Hade det varit säkrare hade Wall Street och börsen också skötts med papperslappar.

Vad är ni nöjda med?

– Vi är så starka och alla som är med är så övertygade om att detta är det rätta. Vi är väldigt sammansvetsade och till och med starkare nu än innan.

– På sätt och vis är jag glad att vi inte kom in i riksdagen. Systemet är ju korrupt – det går inte att komma ifrån. Det är någonting som händer när man kommer in i systemet. Precis som pengar gör människor giriga, gör riksdagen oss människor makthungriga – det är ju välbetalt.

Vad kunde ni ha gjort annorlunda eller bättre?

– Jag skulle ha läst lappen på lagret 24 Storage, där jag har min saker, bättre för det var då det gick fel. Jag kom dit på morgonen vid två/tretiden och båten till Gotland skulle gå klockan sju och lagret var stängt. Hade jag tagit reda på öppettiderna innan så hade jag inte behövt lasta lastbilen på 20 minuter och sluppit få hjärtinfarkt. Det kunde jag ha gjort bättre.

Kommer Knapptryckarna och du fortsätta framåt?

– Ja oj oj oj! Vi vill ju framåt men vi vill hämta framtiden från dåtiden. Det system vi har idag med övervakningen och att föra folk bakom ljuset, till exempel med den här sjukdomen som har varit nyligen, det är inte att gå framåt.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter