Biden förvarade säkerhetsklassade dokument i garaget

Den amerikanske presidenten verkar ha förvarat ännu fler hemliga dokument än vad som redan blivit offentligt. Den senaste mängden ska ha förvarats i garaget, bredvid hans Corvette.

Det fortsätter att storma kring den amerikanske presidenten Joe Bidens hantering av säkerhetsklassade dokument. Under tisdagen kunde Frihetsnytt rapportera att Biden blivit påkommen med att förvara dokument med statshemligheter på sitt privata kontor.

Bortsett från kritik från vissa journalister och republikanska politiker, försökte etablissemanget att lägga locket på, vilket kan jämföras med krigsrubrikerna när Donald Trump anklagades för att ha gjort samma sak och som resulterade i en FBI-räd mot hans residens Mar-a-Lago i Florida.

Dokumenthantering i garaget

Nu har ytterligare dokument påträffats i presidentens hem, närmare bestämt hans garage, i Delaware. Det var hans advokater som identifierade handlingarna, som kommer från hans tid som vice-president under Barack Obama, rapporterar Fox News.

Men vissa säkerhetsåtgärder verkar han i alla fall ha tagit. När han blev konfronterad av Fox News’ Vita Huset-korrespondent Peter Doocy över att ha förvarat dokumenten bredvid sin Corvette (som han visade upp i en kampanjfilm 2020), svarade Biden att han förvarade bilen i ett låst garage och att det inte var som att den stod ute på gatan. Om det är ett positivt tecken att Biden tar mer hand om sina bilar än om statshemligheter, får läsaren bedöma.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter