Biljetter kvar till Wake Up Conference den 28-29 januari

Konferensen för frihet och sanning är tillbaka

Dags igen för det populära frihets- och sanningsevenemanget Wake Up Conference. Denna gång går konferensen av stapeln i Malmö dagarna 28 och 29 januari. Det kommer att vara fantastiska föreläsare på plats för att dela med sig av sina kunskaper, positiva energi och karisma. Utöver det bjuds det på mingel, Speakers Corner, musik, utställare, middag och trevlig samvaro.
Michael och Joanna Oddane hälsar dig välkommen!

De sanna frihetskrigarna Michael och Joanna Oddane bjuder återigen in till sin Wake Up Conference som går i frihetens, sanningens och spiritualitetens tecken. Du som varit med tidigare vet att det är en folkfest späckad med trevliga möten med likasinnade.
Michael och Joanna skriver:

”Världen vaknar upp. Aldrig förr har förtroendet för makthavare och samhällssystemet varit så lågt samtidigt som vi har ett enormt spirituellt uppvaknande, och de två hänger såklart ihop. Det handlar om ett skifte i medvetande. I sådana tider är det viktigt att träffas och att samverka kring sanningen. Knyta starka band och jobba tillsammans för att höja medvetandenivån.

Nu är det dags igen och denna gången strax utanför Malmö på Törringelund. Vi har återigen samlat några av de mest välkända namnen i den alternativa rörelsen för sanning och spirituell utveckling.”

Deltagare

Joanna och Michael Oddane – Värdar
David Block – Transhumanism och den värld som kommer
Lou Rossling – Lögnen fängslar, sanningen befriar
Lisbeth Gemzell – Lär känna din röst i sanningens tid
Niclas Holmsten – Mind Control – så styr de våra tankar
Jüri Lina – Kampen mot verkligheten
Peter Wahlbeck – Släpp sanningen loss, snart är det vår
Ole Dammegård – Grace under pressure
Conny Andersson – Vägen till frihet
Zoë – Din sanna storhet befriar dig
Lars Muhl – True being, true freedom
Tommy Pettersson – I oroliga tider finns den största tryggheten inom dig själv

Anmälan och info

Du kan delta en eller två dagar och möjlighet finns även att se livestream via länk till ett förmånligt pris om du inte har möjlighet att vara på plats. Se hemsidan för utförlig info och anmälan samt rabatterade priser på hotell.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter