Påminnelse! Biljetter finns att köpa till Svenska Bok- & Mediemässan

Lördagen den 7 oktober arrangeras nästa stora mässa för yttrandefrihet med inriktning på finanseliten och World Economic Forum.

Efter att ha skördat den ena framgången efter den andra, är det dags för ännu en mässa. Denna gång utlovas ett större arrangemang med fler besökare och intressantare program än någonsin tidigare.

Finanseliten och World Economic Forum

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte längre en konspiration utan snarare tvärtom. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Denna mässa ska djupdyka i vilka WEF är och hur deras verksamhet ser ut. Vilket inflytande har de egentligen och hur har de kommit till den position de idag har. Vad är egentligen deras mål för världen och vad vill de uppnå?

Några av de saker mässan ska belysa är BlackRock och Vanguard och vilken roll de har, mässan ska även titta på andra globalistforum så som Bilderberggruppen, Romklubben, EU och Nato. Sveriges koppling till finanseliten ska också belysas och frågan om vilka av våra politiker som egentligen springer finanselitens ärande ska avslöjas.

Flera scener och format

Precis som de tidigare gångerna kommer programmet vara innehållsrikt och det kommer finnas något för alla. Ett mässgolv med författare, företagare och konstnärer är givetvis på plats.

En av scenerna kommer att innehålla panelsamtal där sakkunniga personer ska diskutera olika intressanta ämnen.

Den mest populära scenen från förra mässan återkommer även detta år. Två personer med helt skilda åsikter i aktuella frågor möts i en het debatt.

Kulturen kommer ha en tongivande roll på mässan med livemusik från artister, bokpresentationer från författare och inspirerande tal av konstnärer.

Mässan kommer genomsyras av lösningsperspektivet och alla de problem som presenteras kommer att knytas an till en potentiell lösning.

Boka din biljett redan nu

Mer information om mässans inriktning och innehåll offentliggörs inom kort. Fler medverkande kommer också att offentliggöras ju närmare den 7 oktober vi kommer. Du kan redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

Prenumeranter på Frihetsnytt får rabatt

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

Artikeln publicerades ursprungligen 2023-06-07
Artikeln har ändrats 2023-07-20

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:20:21
00:26:21

Ulf Ström: Det går att göra en Swexit!

00:18:54
00:09:54
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter