Bill Gates: Nästa pandemi kommer orsakas av klimatförändringar eller ”bioterrorism”

Microsofts grundare förutspår stora personliga vinster eftersom nästa globala pandemi kommer att vara avsiktlig – antingen genom ”bioterrorism” eller klimatkriser

Globalistmiljardären Bill Gates säger att det finns en 50-procentig sannolikhet att nästa globala pandemi kommer att orsakas av klimatförändringar eller avsiktligt släppas ut som ett attentat av bioterrorism. Dessa märkliga kommentarer gjorde Microsofts grundare under en intervju med det spanska nyhetsmediet El Diario.

Gates hävdade att nästa stora pandemi sannolikt kommer att inträffa inom 20 år, ”Det kan vara ett virus som gjorts av människan, av en bioterrorist som utformat det och avsiktligt sprider ut det. Det är ett väldigt skrämmande scenario eftersom de kan försöka sprida det på olika platser samtidigt.

”Eller så kan det vara något som gör språnget från den naturliga världen. Den mänskliga befolkningen växer och vi invaderar fler och fler ekosystem. Det är därför jag beräknar att det finns en 50-procentig sannolikhet att vi kommer att se en pandemi av naturligt ursprung under de kommande 20 åren, som en konsekvens av klimatförändringarna”, tillade han.

Förutsägelsen att klimatförändringar kommer att orsaka ett virus som sedan kommer att kräva ytterligare ett globalt massvaccinationsprogram innebär goda förutsättningar för Gates vinstintressen eftersom han har stora investeringar inom både läkemedelsindustrin och den industriella ”klimatomställningen”.

I sin senaste bok upprepade Gates sin uppmaning: att pumpa miljardbelopp till Big Pharma för att forska om framtida patogener genom att skapa en 3 000 man starkt specialistgrupp under kontroll av Världshälsoorganisationen, WHO, vilket skulle kräva en budgetökning på 25 procent, vilket sannolikt kan komma från hans egen och hans gelikars plånböcker – med förhoppningar om en framtida avkastning.

I februari uttalde Gates det numera ökända citatet att Omicron ”tråkigt nog” är en ”typ av vaccin” och har ”gjort ett bättre jobb för att nå ut till världens befolkningar än vad vi har med vacciner” genom att tillhandahålla naturlig immunitet.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter