Biografiförfattare: ”Meghan Markle är ett hot mot Storbritannien”

Tom Bower, författare till flera uppmärksammade biografier över kända människor, utmålar i en ny bok prins Harrys maka Meghan Markle som en ”beräknande och slug intrigmakerska” som utgör ett hot mot det brittiska kungahuset, eller rentav mot Storbritannien.

Tom Bower, författare till flera uppmärksammade biografier över kända människor, utmålar i en ny bok prins Harrys maka Meghan Markle som en ”beräknande och slug” intrigmakerska som utgör ett hot mot det brittiska kungahuset, eller rentav mot Storbritannien.

– Den här kvinnan gör något hemskt mot Storbritannien, säger Tom Bower i en intervju med Piers Morgan på TalkTV, enligt Daily Mail.

Tom Bower har skrivit ett flertal biografier om kända profiler som Robert Maxwell, Jeremy Corbyn, Tony Blair, prins Charles och Boris Johnson. Nu har han skrivit en bok om det högadliga paret grundad på information från en insider, med titeln Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors (Hämnd: Meghan, Harry och kriget mellan Windsors).

I boken berättas om konflikter med Meghan och Harry på ena sidan och framförallt drottning Elizabeth II på den andra. Drottningen ska bland annat ha blivit lättad då Meghan inte kunde komma på begravningen för drottningens gemål, prins Philip, den 17 april förra året. Hon ska även ha ”gömt” paret vid drottningens platinumjubileum tidigare i år. Även prinsarna Charles och William ska ha varit med på det beslutet.

– De tänkte inte låta Netflix dominera firandet, förklarar Tom Bower.

Kontroversiellt äktenskap

Netflix ska nämligen göra en dokumentärserie om paret – något som förmodas bero på att Meghan Markle är den första svarta individen som lyckats gifta in sig i det brittiska kungahuset. Netflix är ökänt för att göra politiskt och etniskt tillrättalagda program, något som gett upphov till många skämtsamma memer.

Giftermålet har varit kontroversiellt och gett upphov till många diskussioner om rastillhörighet.

Nu säger både programledaren Piers Morgan och Tom Bowers att Meghan Markle ”förstör magin” kring kungafamiljen bland annat genom att framställa kungahuset som en samling ”okänsliga rasister”.

Delar av kungahuset har ogillat tanken på att få en rasblandad släkting, uppger bland andra Chicago Tribune i en artikel där Dahleen Glanton, själv afroamerikan, utmålar kungahuset som ”rasister” av just den orsaken.

Andra ”scener” i boken inbegriper enligt Daily Mail en där Meghan stulit ett par skor vid en filmning av en reklamfilm, och en där hon aggressivt förmanade Harrys vänner för att de skämtat om transsexuella och feminister.

Bowers bok ska släppas den 21 juli.

Elon Musk uppmärksammar Netflix PK-agenda. Deras dokumentärserie om Meghan och Harry har ännu inte fått något publiceringsdatum.
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter