Biskop varnar för Klaus Schwab och WEF

I en video varnar en katolsk biskop för hur World Economic Forum och dess ledare, Klaus Schwab, arbetar med att öka sin makt. Om folk inte gör motstånd kommer de att förlora det värdefullaste de har, nämligen sin frihet.

De som inte ställer upp på den agenda som World Economic Forum (WEF) förespråkar, kommer på sikt att berövas allting, inklusive sin egen frihet. Detta säger den amerikanske biskopen fader Carlo Maria Viganò i en video på Twitter.

Just nu jobbar WEF:s förgrundsgestalt Klaus Schwab med att påverka ledarna för världens 20 mest industrialiserade länder för att få igenom ”den stora omställningen” (The Great Reset), som innebär att världens ekonomier ska ställas om i en utopisk ”klimatneutral” riktning. Där har miljöförstöring och fattigdom utplånats, men till priset av all individuell frihet och äganderätt (”du kommer inte att äga något och vara lycklig”).

De världsledare som finns idag har antingen antingen förslavats eller utpressats till att rätta sig in i ledet av WEF, vilka fader Viganó kallar för en ”internationell maffia”. Det är en ”global statskupp” som pågår just nu, som folket omedelbart måste göra motstånd mot.

Han tar upp hur pandemin utnyttjades för att införa en hårdhänt kontroll, aggressiva åtgärder, inskränka den individuella friheten samtidigt som man utökade arbetslösheten och fattigdomen. Nästa steg kommer att innefatta ekonomiska kriser och energibrist, som är en viktig del i att destabilisera samhällen och de människor som bor i dem.

En global kupp som kräver motstånd

Men fader Viganós video handlar inte om att måla ut WEF som ett stort och oövervinnerligt hot. Det centrala budskapet är att agera NU innan det är försent. Videon är en uppmaning om att den här utvecklingen kommer leda till att folk förlorar allting, inklusive sin frihet, om man inte gör något åt det.

Han uppmanar folk att resa sig upp och pressa sina makthavare till att inleda en internationell rättsprocess mot WEF och den globala elit som driver på utvecklingen.

De jobbar hårt men stöter på konstanta motgångar

WEF och dess många förgreningar kan ses som övermäktiga och oövervinnerliga, men är det något som den senaste tidens händelser visat, så är det att även de allra mäktigaste har svagheter.

De aggressiva inskränkningarna av frihet och vaccinkampanjerna kunde kopplas till WEF och gjorde att organisationen fick en helt annan (för dem negativ) uppmärksamhet än vad som någonsin skett tidigare.

Under onsdagen kunde Frihetsnytt rapportera att en rekryterare från finansbolaget BlackRock, en av de största aktörerna inom WEF, på ett skrytsamt och öppenhjärtigt sätt avslöjade hur bolaget köper politiker och tjänar stora summor med pengar på kriget i Ukraina, som man vill ska pågå så länge som möjligt.

Det har även avslöjats att BlackRock legat bakom flera av de politiskt korrekta kampanjer som flera företag bedrivit i Väst, däribland ölmärket Bud Lights samarbete med den transsexuella aktivisten Dylan Mulvaney. Om BlackRock och Vanguard (ytterligare ett stort bolag inom WEF) hoppats på ett genomslag med detta, så har de all anledning att vara besvikna. Bud Lights försäljning ligger på bottennivå och amerikaner vill inte ens ta emot ölen när den delas ut gratis.

Som det gamla talesättet säger: ”Ju större de är, desto hårdare faller de”.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter