torsdag, 1 december

Bli din bästa version – aldrig varit enklare

Makten över självförbättringen ligger i dina egna händer

Att bli den bästa versionen av sig själv låter svårt. Men tvärtemot vad de flesta tror, behöver du inte vara född med några supergener för att lyckas. Det enda som behövs är att du varje dag gör det där lilla extra, nämligen att alltid försöka bli lite bättre än du var igår.

Har du noterat att det är väldigt få personer som sticker ut från mängden? Nu talar jag inte om framgångsrika människor utan om vanliga personer vars positiva energi och entusiasm får dig att dras till dem. Vad har de för superkrafter som jag inte har, kanske du tänker? Inga alls. Det som skiljer dem från andra är den positiva energi som de utstrålar.

Många lever i tron att allt är förutbestämt och att man inte kan göra något åt den lott man tilldelats. Detta passar eliten bra. Om inte du själv har ett fast grepp om makten över ditt liv kommer de att glida in och styra dig.

Acceptera maktlöshet är frivilligt slaveri

Att acceptera maktlöshet är frivilligt slaveri. Man blir snart en bricka i andras spel. Den som genom passivitet har låtit sig förslavas har redan gett upp och förmår ibland inte göra ens de enklaste saker för att förbättra sin situation.

När man ser på de mäktiga och de föredömen de ställer upp invaggas man lätt i tron att det är normalt att bete sig uselt. De kommer ju undan med det! Men att vara som dem är varken normalt eller eftersträvansvärt.

Alla förändringar i ens livssituaton börjar med ens egna tankar. Dina tankar är det som svårast kan kontrolleras av andra.

Den som förbättrar sig själv förbättrar även sin omgivning. Det är bara människor som du som kan driva den positiva förändring som vi alla vill se.

Var rebellisk på din väg mot målet

Som sagt, att alla förändringar börjar med dig. Det du behöver göra är att dagligen höja dig ett steg. Exempelvis så här:

  • Träna ofta och var sparsam med skräpmat
  • Håll vad du lovar och kom i tid.
  • Var välvårdad och välklädd
  • Visa din uppskattning till dina närmaste och andra som förtjänar den
  • Visa din ödmjukhet mot våra föregångare och andra som förtjänat den
  • Försök att lyssna minst lika mycket som du pratar.
  • Lär dig mer om det som intresserar dig
  • Var försiktig med fiendens manipulativa information, hans deprimerande underhållning och hans illaluktande samlingsplatser. Var aldrig rädd för din fiende men gå inte heller i hans fällor

Det bästa är att du kan börja redan idag. Om du varje dag blir en lite bättre människa än du var dagen innan, begår du en verkligt rebellisk handling mot den överhet som vill ditt sämsta.

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

Tv-spel utnyttjas i politiska maktspel

Samtliga Tidöpartier backar enligt SCB

00:07:15

Spotifys VD backar upp Musk

- Annons -

Liknande artiklar