Bolsonaro talade inför kristen storpublik

Möttes av över hundratusen jublande personer

När tusentals kristna samlades i Brasilien för att förbereda sig inför mission och kristet liv, framträdde president Bolsonaro. Det folkliga stödet för honom manifesterades genom det dånade jublet när han talade.

Under lördagen hölls eventet Send Brazil på tre platser i Brasilien, vilket är en samlingspunkt för kristna som förbereder sig på mission eller andra viktiga aspekter av kristet liv. Lördagens tillställning samlade runt 140 000 människor.

Ett inslag som inte var utannonserat, men togs emot med stor glädje hos deltagarna i huvudstaden Brasilia, var när president Jair Bolosonaro framträdde. När han betonade sin tro på Kristus och att Brasilien tillhör Gud, dånade applåderna och jublet över stadion, rapporterar Fox News.

Detta skedde kort efter det stora framträdandet vid Alvorado-palatset, där Bolsonaro framträdde för första gången sedan valet. I samband med mötet uppmanade representanter för den brasilianska ursprungsbefolkningen Bolsonaro att agera mot den nya regeringens korruption, vilket han hade deras fulla stöd för, något som Frihetsnytt har rapporterat om.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter