Bombnedslag! Justin Trudeau är WEF:s marionett enligt egna brodern

Brodern till den kanadensiske presidenten Justin Trudeau har öppet gått ut och talat om att den kanadensiske presidenten går World Economic Forums ärenden och om hur utpressning kan användas för att etablera kontroll över politiker.

Justin Trudeaus halvbror Kyle Kemper säger i en intervju med News Punch att Justin Trudeau är en marionett som tar order direkt från World Economic Forum, en organisation bestående av världens största företag.

World Economic Forums (WEF:s) ordförande Klaus Schwab är öppen med att organisationen underordnar folkvalda politiker för sina syften och har även uppgivit att Kanada var ett av de första länder som organisationen fick inflytande över.

Kyle Kemper: Allt som Justin Trudeau säger kommer från WEF

Kyle Kemper
Kyle Kemper med familj. Foto: Twitter/ @kylekemper

Justin Trudeaus halvbror Kyle Kemper är en betrodd person som bland annat är grundare och högsta VD för Swiss Key. Han har också varit VD och strategisk rådgivare för The Chamber of digital Commerce. På frågan vad Justin Trudeaus drivkraft är för att föra sin politik svarar Kyle att WEF är ursprungskällan till allt som kommer ur Justin Trudeau.

Allt som kommer ur Justin Trudeau numera är skrivet av andra, alla hans tweets och ställningstaganden har producerats av ett team. Källan till det som sägs är World Economic Forum, eller organisationer som styrs av World Economic Forum, som tex Council of Foreign Affairs, säger Kyle.

Brodern till den kanadensiske statsministern hävdar även att Justin Trudeau kan vara utsatt för utpressning.

Tänk dig ett liv fullt av överflöd och frestande tillfällen, i ett sådant liv kan man begå misstag som kan användas till att tvinga en till dåliga saker. Utpressning är ett kraftfullt verktyg, säger Kyle.

Justin Trudeau ”är bara en billig spelpjäs för den globala eliten”

Kyle Kemper fortsätter sin utläggning med att hävda att Justin Trudeau aldrig har brytt sig om det kanadensiska folket utan enbart lyder finanseliten.

Justin är bara en billig spelpjäs för den globala eliten, han tjänar inte och han har aldrig tjänat det kanadensiska folket. Det är därför som han måste ta avstånd från lastbilsförarnas protester. I en sådan protest finns det frågor som han inte får beröra, säger Kyle.

I ett framträdande vid John F Kennedy School of Government vid Harvard University, talar Klaus Schwab om hur hans organisationer penetrerar de olika ländernas regeringar. Han berättar att mer än hälften av kabinettet i Trudeaus regering är individer som ingår i World Economic Forums organisation ”Young Global Leaders”. Detta är en utbildnings- och underorganisation till WEF som inriktar sig på att inordna unga framgångsrika ledare i sin organisation.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter