Bondeprotesterna kommer till Sverige!

Under två års tid har Frihetsnytt rapporterat om den ena bondedemonstrationen efter den andra. Nu verkar det som att idén har väckts även i Sverige när en traktordemonstration utlovas i Skåne.

En frihetsvåg sköljer över Europa och i det ena landet efter det andra reser sig vanligt folk upp för att protestera mot orättvisor, förtryck, överstatlighet och inskränkta friheter.

Frihetsnytt har bland annat kunnat rapportera om demonstrationer mot massinvandring i Irland, bondeprotester i utanför EU:s högkvarter i Bryssel och kärleksdemonstrationer i Stockholm.

Bönderna har stått längst fram

Det har visat sig i land efter land att det är bönderna som varit de som först, i större skala, vågat gå ut på gatorna och protestera.

En stor anledning till att just bönderna är de som protesterat är att EU:s politik slår extra hårt mot jordbruket. Olika klimatlagar, restriktioner och straffskatter har slagit hårt mot bönderna. Den förda politiken hotar deras verksamhet och kommer, om den fortsätter, att slå ut bönderna i ännu högre utsträckning.

Bönderna anordnade en lång traktorkaravan i irländska Kilkenny. Skärmavbild: Twitter/ Irish Farmers,Food & Family Channel ( Telegram )
Bönderna anordnade en lång traktorkaravan i irländska Kilkenny. Skärmavbild: Twitter/ Irish Farmers,Food & Family Channel ( Telegram )

Traktordemonstration utlovas i Skåne

En traktordemonstration utlovas nu i Skåne. Eftersom vanlig etablissemangsmedia inte uppmärksammar de initiativ som tas av folket anser Frihetsnytt att alternativmedier har ett särskilt stort ansvar att lyfta fram dessa initiativ.

Traktordemonstrationen äger rum i Hörby i Skåne fredagen den 23 februari med start 15:00. Arrangörerna betonar att det är en ”fredlig traktordemonstration”.

Följande har arrangörerna bakom demonstrationen gått ut med:

Huvudsyftet är att få uppmärksamhet på att något i systemet är helt fel och att det kommer att drabba gemene man i slutändan med ännu färre lantbrukare och därav mindre egen produktion av livsmedel inom landet – och än sämre läge ur krisberedskaps-synpunkt än vad vi redan har.  

Vi är trötta på kontrollsamhället där det överhuvudtaget inte finns någon tillit kvar längre. 
Vi är skyldiga våra barn som ska ta över efter oss att nu sätta ner foten! 

VI KRÄVER 

  • BÄTTRE LÖNSAMHET 
  • MINDRE BYRÅKRATI 
  • LÄTTNADER PÅ LAGAR OCH KRAV 
  • ÅTERINFÖRANDE AV TJÄNSTEMANNA  
  • ANSVAR 
  • INGEN VARG  
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter