onsdag, 30 november

Böndernas protester inspirerar till kamp

I Nederländerna fortsätter bönderna sina protester och sin kamp mot regeringens och finanselitens agenda att utarma dem och överta deras marker. 

Bönderna är en drivande kraft i kampen mot finanseliten och deras Agenda 2030. Bondeupproret i Nederländerna har inspirerat flera länder och jordbrukare att stå upp för demokrati och sina fri- och rättigheter. Frihetsnytt har rapporterat om bondeuppror som sker runt om i Europa i bland annat Polen, Tyskland, Italien och Belgien.  

Detta rapporteras det aldrig om i finanselitens massmedia. 

Flera grupper i Europa och världen säger nej till globalisternas agenda. Vi har bland annat sett Gula västarna i Frankrike, truckförarna i Kanada, som också spred sig till Sverige, och i Sverige har vi sedan 2021 sett en frihetsrörelse växa fram som genomfört flera stora demonstrationer med tusentals människor runt om i landet.  

Det positiva med alla dessa initiativ är att världen och människor enas och samverkar i en gemensam kamp för frihet. En gemenskap och ett samarbete som är essentiell i den kommande kampen. I en tid där nedstängningar, vaccintvång, ökade livsmedels-, energi- och drivmedelspriser, inflation och utbredande av övervaknings- och kontrollsamhället, är en naturlig del av vardagen och helt i linje med World Economic Forums agenda 2030, vars mål är att uppnå ett centralstyrt kontrollsamhälle.

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

00:06:04

Svensk ekonomi i uppförsbacke

- Annons -

Liknande artiklar

00:03:36

Nyhetssändning 20 oktober

00:05:34

Nyhetssändning 13 oktober