Böndernas protester inspirerar till kamp

I Nederländerna fortsätter bönderna sina protester och sin kamp mot regeringens och finanselitens agenda att utarma dem och överta deras marker. 

Bönderna är en drivande kraft i kampen mot finanseliten och deras Agenda 2030. Bondeupproret i Nederländerna har inspirerat flera länder och jordbrukare att stå upp för demokrati och sina fri- och rättigheter. Frihetsnytt har rapporterat om bondeuppror som sker runt om i Europa i bland annat Polen, Tyskland, Italien och Belgien.  

Detta rapporteras det aldrig om i finanselitens massmedia. 

Flera grupper i Europa och världen säger nej till globalisternas agenda. Vi har bland annat sett Gula västarna i Frankrike, truckförarna i Kanada, som också spred sig till Sverige, och i Sverige har vi sedan 2021 sett en frihetsrörelse växa fram som genomfört flera stora demonstrationer med tusentals människor runt om i landet.  

Det positiva med alla dessa initiativ är att världen och människor enas och samverkar i en gemensam kamp för frihet. En gemenskap och ett samarbete som är essentiell i den kommande kampen. I en tid där nedstängningar, vaccintvång, ökade livsmedels-, energi- och drivmedelspriser, inflation och utbredande av övervaknings- och kontrollsamhället, är en naturlig del av vardagen och helt i linje med World Economic Forums agenda 2030, vars mål är att uppnå ett centralstyrt kontrollsamhälle.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter