lördag, 1 oktober, 2022

Brittisk kunglighet hyllar klimatalarmistisk ”programmering” i TV

Prins William berömmer tv-skribenter för att ha infogat klimathysterisk ”programmering” i brittiska TV-program

Under ett inslag i British Academy Film Awards kunde de brittiska TV-tittarna se sin prins William ge beröm till tv-producenter som väver in klimatalarmistisk programmering i underhållnings-tv, sport och även dokumentärer. Han hänvisar till denna programmering som en form ”planet placement” att jämföra med de vanligt förekommande produktplaceringarna.

”Nu mer än någonsin har programskapare en unik möjlighet att säkerställa att klimatförändringar och hållbarhet förblir i framkant av vårt kollektiva medvetande”, sa prins William.

”Genom att skapa innovativt, pedagogiskt och känslomässigt innehåll för tv spelar författare och producenter en unik roll för att säkerställa att vår planets framtid är något som vi alla vill prata om.”

”Jag hoppas att ni alla kommer att fortsätta att fortsätta ert ovärderliga arbete och hålla miljöfrågor högt uppe på programplaneringens agenda under de kommande åren.”

Den brittiske prinsen yttrade sin beundran som en del av en speciell videohälsning där han hyllade ”Planet Placement” – där tv-producenter infogar meddelanden som att ”planeten brinner” i program som kanske inte ens nödvändigtvis handlar om miljöfrågor.

William noterade de ”innovativa” och ”känslomässiga” meddelanden som infogades som undermedveten programmering för att göra människor mer påminda och oroliga för de stundande klimatförändringarna. Kritiker var snabba med att istället kalla mental programmering av den här typen för ”propaganda” och ”hjärntvätt”.

Läs även: Mannen bakom klimathysterin dömd till miljonskadestånd för vetenskapligt bedrägeri

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

- Annons -

Liknande artiklar

00:04:14

Nyhetssändning 28 september

00:04:30

Nyhetssändning 27 september