Home Butik Böcker Anarko-fascism

Anarko-fascism

Jonas Nilsson

129 kr199 kr

Nytt i butiken

Beskrivning

Anarko-fascism: Naturen återfödd är en bok som lyfter flera viktiga frågor och presenterar en såväl kontroversiell som konstruktiv utgångspunkt för en intellektuell diskussionen om hur Västerlandet skall kunna ta tillbaka kontrollen över sitt eget öde.

Boken kan med rätta beskrivas som en stridsskrift innehållandes väl underbyggda argument, och frekventa hänvisningar till ytterligare läsning för den som vill fördjupa sig i de frågor som tas upp. Författaren räds inte heller att lyfta frågor som idag är tabu, men likväl är avgörande för utvecklingen.

Titeln Anarko-fascism kan vid en första anblick verka motsägelsefull med de klassiska uppfattningarna om anarkism och fascism i åtanke. Finns det verkligen något som förenar dessa ideologier och som kan vara en lösning på problemen västvärlden står inför?

Grundad i författarens statsvetenskapliga examensuppsats går boken utanför ideologiernas snäva ramar, presenterar svar på dessa och andra frågor och tar läsaren med på en diskussion om vilka falska uppfattningar som har stort inflytande idag, vad dess konsekvenser är, samt hur samhället kan organiseras för att undvika en liknande situation i framtiden.

Detaljer

Utförande

Inbunden, Häftad

Författare

Jonas Nilsson

Kategori:
Etiketter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Anarko-fascism”
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter