Home Butik Böcker Skrivet i sten

Skrivet i sten

Arne Weinz

200 kr

Nytt i butiken

Beskrivning

Året är 2029. Göteborg och delar av västra Sverige är under ockupation av muslimska invasionsstyrkor. När svenskarna planerar för att återerövra den muslimska ockupationszonen inträffar Helvetesdagen då hundratjugofemtusen européer dödas i hundratals synkroniserade terrorattacker. Trots det fruktansvärda mördandet är det ändå bara början på den muslimske befälhavaren Ahmed Ben Barkas grandiosa plan för att ta makten i hela Västeuropa.

Samtidigt råkar hackern Jonas Persson komma över sensationell information som pekar på att en global statskupp planeras av de så kallade Globalisterna. Genom hackning och avlyssning under flera månader klarnar den skrämmande bilden, som visar sig ha trådar såväl till internationella organisationer som World Economic Forum, FN och WHO, men också till Globalisternasa slutna sällskap; Bilderberggruppen, Trilaterala Kommissionen och Romklubben. Informationen visar att Globalisterna tänker reducera jordens befolkning ned till 500 miljoner invånare.

Det kusligaste är ändå det långt gångna arbetet med att skapa en ny människoart genom uppgradering av utvalda elitmänniskors genbanker. Den före detta vänsterjournalisten Benno Ronkanen arbetar nu som svensk underrättelseagent med stationering i Düsseldorf, för att kartlägga Globalisternas agenda. Ronkanen återfaller i sin tidigare dekadenta livsstil och sjunker allt djupare ned i sitt tvångsmässiga sexmissbruk, men allt förändras då han träffar klubbvärdinnan Günes.

Maktkampen mellan Sveriges rikskansler Anton Brännström och underrättelsechefen Ken Persson eskalerar, med manipulerande ryssar ständigt i kulisserna. Vem är vän och vem är fiende i spelet om Sverige?

Skrivet i sten är den tredje boken av fyra i författarens boksvit som kallas Europatetralogin.

Detaljer

Författare

Arne Weinz

Serie

Skrivet i sten är den tredje boken av fyra i författarens boksvit, Europatetralogin.

Kategori:
Etiketter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skrivet i sten”
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter