C-toppen Leif Andersson sökte barn i sexuellt syfte

C-politikern Leif Andersson, 61, konfronterades av Dumpen efter att ha sökt sexuell kontakt med vad han trodde var minderåriga flickor. Andersson, som är gruppledare för Centerpartiet i Arvidsjaur, beskrev ingående vad han önskade göra med en 13-årig flicka och skrev att det var ”spännande” att hennes släkting förgripit sig på henne.

En centerpartistisk politiker i Arvidsjaur har åkt fast av ”pedofiljägarsajten” Dumpen efter att ha sökt sexuell kontakt med ett av deras fiktiva barn på nätet. Leif Andersson, som är gruppledare för partiet och arbetar som kapten på ett regemente i staden, berättade ingående att han ville ”smeka, känna, pilla och slicka” vad han trodde var en 13-årig flicka.

Politikern skriver även i chattar att han gillar att flickan är ung då det är förbjudet, och skriver att det är spännande att hennes morbror förgripit sig på henne. Träffa barnen ville Andersson gärna göra, men han skriver i chattarna att de måste vara försiktiga på grund av flickornas åldrar.

Andersson har rakt igenom varit rädd att avslöjas, och när han konfronteras av Dumpens Sara Nilsson och Patrik Sjöberg vädjar han att sajten inte ska publicera hans namn.

Inte första gången

Det är inte första gången som Dumpen avslöjar centerpartistiska företrädare som sexchattar med vad de tror är minderåriga flickor. År 2022 avslöjade man att Petter Westlund, dåvarande ordförande för Centerpartiet i Kungsör, skickade nakenbilder på sig själv till Dumpens fiktiva barn.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter