Carl Lundström om Blågula insamlingsstiftelsen

För ungefär ett år sedan togs initiativet till Blågula insamlingsstiftelsen. Stiftelsen vill vara en mellanhand mellan människor som inte själva har tid att göra något gott för Sverige och friheten, men som ändå gärna vill satsa pengar på det. Genom stiftelsen kan man sponsra goda och seriösa projekt.

Styrelsen är mycket namnkunnig och består av: Arne Weinz, entreprenör och författare, Magnus Stenlund och Lennart Matikainen från SwebbTV, Erik Almqvist, chefredaktör för Exakt24, Sanna Hill, delägare i Nya Tider och Exakt24, Eva Donell, ordförande i Blågula Korset och Martin Zetterstedt, företagare och fastighetsutvecklare.

Carl Lundström sitter i den kommitté som sållar ut de ansökningar som inte passar samt förbereder och presenterar de andra för styrelsen.

Det viktigaste för oss är, förutom att pengar kommer fram till rätt mål, att de inte går fel, berättar Carl Lundström.

Vi är inte emot några.
Vi är för alla som vill ha frihet

Carl Lundström

Ett av de projekt vi sponsrat är Freedom Defence Sweden – en skyddsstyrka som bildades i samband med när Frihetsrörelsen bildades, för att skydda deras sammankomster, som tyvärr är en nödvändighet.

Ytterligare ett projekt stiftelsen stött är dokumentärfilmaren Jonas Nilssons film ”Makthavarna du aldrig valde” där han beskriver hur finanseliten styr världen.

Även partiet Malmölistan, som stiftelsen ser som en del av Frihetsrörelsen, har fått bidrag.

Här kan du komma i kontakt med Blågula insamlingsstiftelsen för att donera pengar eller ansöka om bidrag: blagulastiftelsen.se

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter