Carola får stöd av riksdagspolitiker

Den folkkära artisten Carola blev fångad i en rejäl stormvind efter att hon i förra veckan uttryckt några personliga åsikter om situationen i dagens Sverige. Egentligen åsikter som de flesta svenskar nu vågar ställa sig bakom men etablissemangsmedia, Black Lives Matter med flera, såg en chans att kasta sig över henne med kritik. Hon har dock fått stöd från många håll och nu även av en politiker från Liberalerna.

Carolas uttalanden om gängkriminaliteten, integrationen och förtryckandet av de svenska traditionerna och kulturen har väckt känslor på många håll – både ilsken kritik men också väldigt många hejarop och stöd.

– Jag tycker inte man kan säga ”kom och lev som ni vill i vårt land”. Det är inte fegt att värna Sveriges traditioner och sjunga ”Den blomstertid” på skolavslutningarna. Ibland blir jag helt förtvivlad över utvecklingen. Vi ser ju resultatet, sa Carola bland annat till SvD.

Får stöd från riksdagsledamot

Nu får hon även stöd från en riksdagsledamot. Det är liberalen Robert Hannah som skriver att angreppen mot Carola syftar till att tysta andra kända svenskar och politiker. Han tycker att det hedrar Carola att hon använder yttrandefriheten i ett ämne som berör folk, skriver Expressen.

Hannah skriver att det inte är första gången det händer att ”frispråkighet och ärlighet kring invandringens problem möts med unkna anklagelser och cancelering”. Politikerna Nyamko Sabuni och Mauricio Rojas vågade tala klarspråk om vikten av att bemästra det svenska språket trots alla försök att tysta dem. 

– Carola, låt inte cancelkulturen tysta dig! skriver Robert Hannah.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter