CNN-chef förra året: ”Covid skrämmer inte längre – nu kör vi på klimatet”

I dagarna har många märkt hur Covid-narrativet blir allt mindre viktigt och att globalisteliten uppenbarligen lägger om kurs för att istället fokusera på klimatet. Nu pekar samhällskritiker på hur en CNN-chef för över ett år sedan sade att man skulle göra just denna förändring, när han inte visste att han blev inspelad.

Det var i april förra året som det amerikanska journalistprojektet Project Veritas släppte filmer där de wallraffat Charlie Chester, teknisk chef på CNN, och fått honom att avslöja en rad saker om mediebolagets strategier för social påverkan.

Bland annat berättade Chester öppenhjärtigt om hur han sökt sig till CNN just för att få vara en del av deras vänsterliberala aktivism. Enligt honom var det till exempel CNN som ”fick bort Trump” från presidentposten.

Det som uppmärksammas idag är dock främst hur Chester öppet säger att amerikanerna är trötta på nyheter om Covid och har slutat bry sig. Därför måste man satsa på att skrämma folk med klimatförändringar, något som kan fungera under längre tid.

– [Covid] kommer att minska tills det inte är ett problem längre. Klimatförändringar kan ta åratal, så [CNN] kommer antagligen att kunna mjölka det rätt länge… Klimatförändringar blir nästa Covid-grej för CNN… Rädsla säljer, förklarar Chester.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter