Conny Andersson stöter och blöter om personlig utveckling

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Utan Filter – Conny Andersson om Napoleon Hill och Alexis Carrel

Conny Andersson samtalar med mig om de lösningsfokuserade författarna Alexis Carrel och Napoleon Hill – båda aktiva inom självutvecklingens område för cirka 100 år sedan och en massa annat som dök upp längs vägen.

Både Conny och jag har personlig utveckling som ett av våra största intressen. Vi är inte alltid överens, men njuter av att stöta och blöta tankar, idéer och föreställningar tillsammans. Ett samtal med respekt och vilja till utveckling och förståelse – precis som det ska vara.


Vi diskuterar bland annat Napoleon Hills bok ”Tänk rätt – bli framgångsrik” och Alexis Carrels bok ”Den okända människan”. Napoleon Hill hävdar att du kan styra dina tankar och att det kan få en avgörande betydelse för ditt liv, medan Carrel beskriver hur människan degenererat genom fel kost och stillasittande.

Oavsett lite olika idéer och vissa skillnader i tron om hur livet ser ut, är de gemensamma beröringspunkterna avgjort störst. Den största och viktigaste är att vi båda är sanna frihetskrigare med målet att förändra samhället till det bättre.

Lyssna på detta livliga, intelligenta och tankeväckande samtal!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter