USA: Ny Covidspruta smygs in i årligt vaccinprogram

Biden-regimen inför årliga genmodifierande injektioner som del av amerikanernas normala vaccineringsrutiner

Biden-regeringen har beslutat sig för att tvinga in nya preparat från Pfizer och ModeRNA i de årliga vaccinationsrutinerna mot influensa och andra mindre allvarliga sjukdomar som amerikanerna är vana vid. Om någon pandemi pågår ska inte spela någon roll och även barn ska erhålla sprutorna.

Alla USA:s delstater har sedan långt före 2019 långtgående vaccinkrav för skolbarn. Dessutom anger många arbetsgivare redan i jobbannserna vilka vaccinbevis de sökande måste visa upp. Därför är amerikenerna redan från barnsben invanda med att ”kavla upp” för ett stort antal injektioner varje år. Det är i detta rutinmässiga vaccinprogram som regeringen nu vill tvinga in de genmodifierande C19-preparaten från Prizer och ModeRNA.

Reuters rapporterar idag att sprutor inledningsvis ska ges till barn från 12 år och uppåt. Regeringens talesman Xavier Becerra försäkrar att preparaten inom en snart framtid kommer att hamna i blodomloppet även på mindre barn, i vart fall om föräldrarna vill få in barnen på skolor och daghem.

Som Frihetsnytt rapporterat har de genmodifierande covid-vaccinen marknadsförts med en kombination av skrämselpropaganda, tvång och osanningar – något som uppenbarligen behövts. Många upptäckte snabbt att den aktuella sjukdomen inte är allvarlig nog för att utsätta sig för de risker som en vaccinering med snabbgodkända preparat innebär. Oppositionella har kritiserat att myndigheter och media, även i Sverige, systematiskt har undertryckt information om de skador som drabbar som kan drabba dem som låter sig vaccineras.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter