Dags att demonstrera mot statens maktmissbruk

Samling på fredag 25:e och lördag 26:e november

Bondeupproret och Family United kallar alla människor som är missnöjda över statens sätt att missbruka sin makt till demonstrationer den 25 och 26 november i Stockholm. På fredag är det samling klockan 16.00 på Sergels torg och på lördag är det samling klockan 15.00 på Medborgarplatsen.

Maktmissbruk kan röra sig om allt mellan att omöjliggöra för små bönder att driva lantbruk, att inte få sin sak prövad av en oberoende instans om man blivit fråntagen sitt barn, att inte gamla människor får rätt till svensktalande omvårdnadspersonal eller till att politiker skor sig på skattebetalares pengar. Och tusen andra saker däremellan. Det är dessa oegentligheter och orättvisor vi ska belysa och protestera emot nu på fredag och lördag.

Du som sitter hemma och klagar över att inga initiativ tas – nu är det rejäla initiativ tagna så det finns ingen ursäkt att inte delta.

Här berättar en av de engagerade i demonstrationerna, Pierre Tinderfjäll, varför du ska komma dit.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter