Danmark slopar Covid-19 vaccin

Den danska hälsomyndigheten slopar nu Covid-19 vaccinering för människor under 50 år men rekommenderar fortsatt vaccinering till de som är 50 år och uppåt samt människor som ligger inom högriskzonen. 

Myndigheten trycker alltså fortfarande på och marknadsför höstens vaccinationsprogram för Covid-19 för åldersgruppen över 50 år med motiveringen att förhindra sjukdom och dödsfall, trots att människor efter flera vaccineringar fortfarande blir sjuka och att dödssiffrorna inte är större än en årlig influensa.

Frihetsnytt har tidigare rapporterat om den tidigare chefen på läkemedelsbolaget Pfizer som tillsammans med flera experter menar att vaccinen aldrig borde ha använts och att miljontals människor dör till följd av felaktig behandling för Covid-19.

Många efterlyser liknande åtgärder i Sverige och framtiden får utvisa om svenska myndigheter kommer att följa efter danskarnas exempel.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter