Debatt: Om trojanska hästar, femtekolonnare och nyttiga dårar

Detta är en debattartikel som är kritisk mot sionismen. Frihetsnytt tar inte ställning i denna fråga, men anser att debatten är viktig att hållas. Det som presenteras nedan är endast författarens egna åsikter, inte Frihetsnytts. Senare under dagen kommer en till artikel att publiceras, som istället försvarar sionismen.
Ni som har en annan åsikt om sionismen, kom gärna in med en debattartikel och bemöt det som står i artikeln.
I denna debattartikel riktar Helen Osieja hård kritik mot sionismen. Hon tar upp var deras lojalitet ligger och ställer frågan varför det är så tyst om detta.
Amerikansk affisch från andra världskriget som varnar för femtekolonnare. Bild: Wikipedia/ Okänd Public domain
Amerikansk affisch från andra världskriget som varnar för femtekolonnare. Bild: Wikipedia/ Okänd Public domain

Varje person med viss utbildning känner till historien om den Trojanska Hästen. Det stora ”gåvan” som grekerna använde för att lura trojanerna. En trähäst som innehöll några av de bästa grekiska krigarna. Enligt myten förde trojanerna, i god tro, in trähästen i staden. När natten kommer lämnar krigarna hästen och öppnar portarna till staden, som plundras och förstörs.

Färre människor kanske känner till uttrycket ”Femtekolonn”, som uppstod under spanska inbördeskriget. Den så kallade ”Femtekolonnen”, en grupp människor som utgav sig för att vara republikaner, hade infiltrerat de republikanska styrkorna och hjälpte Franco och falangiststyrkorna att vinna kriget.

Historien återupprepas i Sverige

En liknande situation pågår idag i svenska politiska partier, med undantag för sannolikt Vänsterpartiet och Nordiska Motståndsrörelsen. Partierna har infiltrerats av sionistiska agenter med en egen politisk agenda. Den sionistiska staten (som kallar sig själv den ”judiska staten”) har inga vänner – bara intressen och instrument.

Genom att använda historien om Förintelsen – upprepad i massmedierna dag ut och dag in – rättfärdigar de de värsta grymheterna begångna mot civila palestinier, särskilt kvinnor och barn. Den som vågar kritisera deras krigsförbrytelser stämplas omedelbart som ”antisemit” – även om sionismen är en förnekelse av den judiska religionen (som endast bygger på tro på Gud och lydnad till Toran), en förvridning av en religiös bekännelse förvandlad till nationalism.

Svenska politiker är skräckslagna inför att uttrycka någon kritik mot sionistiska brott mot mänskligheten – precis som politiker över hela världen – kanske förutom de i Sydafrika.

Det ”nationalistiska” partiets sanna lojalitet

Även ett svenskt parti, som kallar sig ”nationalistiskt” och påstår sig representera det svenska folkets intressen, hade en riksdagsledamot, en polsk sionistisk kvinna, vars lojalitet inte låg hos det svenska kungariket. Denna kvinna, vars högsta prestation var en gymnasieexamen, var ansvarig för formuleringen av partiets migrationspolitik. Hon tyckte att Sverige borde fördubbla antalet kvotflyktingar, trots de monumentala problem som Sverige har haft med massinvandring.

Lionel Walter Rothschild. Foto: Wikipedia/ Okänd/ Public domain
Lionel Walter Rothschild. Foto: Wikipedia/ Okänd/ Public domain

Förra januari åkte ledaren för det ”Nationalistiska” partiet till Israel för att slicka stövlarna åt de sionistiska krigsförbrytarna, med målet att tvätta bort sin ånger över sitt partis historia av vit överhöghet. En annan medlem i partiet fick ”Herzl Award” för sina insatser för den sionistiska staten. Den organisation som nominerade honom var ingen annan än den Svenska Sionistiska Federationen. Den här händelsen bevisar utan tvekan var hans lojalitet ligger.

Det är viktigt att komma ihåg vem som finansierade skapandet av den sionistiska staten från början: Lionel Walter Rothschild, medlem av den mest förmögna familjen i världen. Rothschild-familjen är – än idag – den rikaste i världen och äger flera internationella banker.

Så skapades Hamas

Yassir Arafat. Foto: Wikipedia/ Gideon Markowiz/ CC BY 4.0 DEED
Yassir Arafat. Foto: Wikipedia/ Gideon Markowiz/ CC BY 4.0 DEED

Lika viktigt är att komma ihåg att Hamas skapades genom finansieringen av den sionistiska staten under 1980-talet, för att motverka Yassir Arafats politiska parti Fatah1.

Det är onödigt att nämna att den sionistiska staten, sedan den skapades 1948, har fördrivit cirka en miljon palestinier från deras hemland, varav många lever som flyktingar i Europa. För dem som inte visste det publicerade den sionistiska tidningen Haaretz en artikel den 14 november 20232, där det stod att två Knesset-ledamöter hade föreslagit en plan att ”överföra” palestinier till Europeiska unionen.

Frågan: Är svenska politiker medvetna om de avsikter som den sionistiska staten har att utplåna Gaza, ockupera detta territorium och ”överföra” palestinierna till Europa? Eller är de rädda för att stoppa folkmordet och den etniska rensningen av en tvivelaktig stat som inte skulle överleva en enda dag utan pengar från amerikanska skattebetalare?

Inga vänner – bara intressen och instrument

Norman Finkelstein. Foto: Wikipedia/ Miguel de Icaza/ CC BY-SA 3.0 DEED
Norman Finkelstein. Foto: Wikipedia/ Miguel de Icaza/ CC BY-SA 3.0 DEED

Sionister har inga vänner – de har intressen och instrument. Och, som den judiske professorn Norman Finkelstein påstår, de utnyttjar historien om Förintelsen3 så att de kan göra som de vill 80 år efter slutet av andra världskriget utan att någonsin lida av konsekvenser. Som om två atombomber eller att bränna civila levande i Dresden var vänliga handlingar från de allierade styrkorna.

Tyvärr är svenska politiker, liksom de flesta ledare runt om i världen, alltför kortsiktiga för att se att krig är den värsta katastrof som mänskligheten kan utsättas för och att brott mot mänskligheten är avskyvärda, oavsett vilka offren är. Det är hög tid att upptäcka trojanska hästar och femtekolonnare för vad de är, och agera anständigt enligt folkrättsprinciper.

Skribent:

Helen Osieja

Ordförande för Democracy and Education

 1. Chellaney, B. (2023) Israel’s historical role in the rise of HamasThe Jewish state’s future will be shaped by the war against a monster it allegedly helped spawn, The Japan Times. 2023-11-21. []
 2. Shpigel, N. & Sokol, S. (2023) Israeli MKs Call on West to ’Welcome’ Refugees From Gaza, Haaretz, 2023-11-14. []
 3. Finkelstein, N. (2001) Förintelseindustrin- Exploateringen av nazismens offer, Ordfront, Stockholm.. []
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

 1. Framför allt är folk okunniga om Sabbateans (Från Sabbatai Zevi) och det otroliga
  inflytande de har haft på hela vår historieutveckling de senaste 250 åren. Genom
  skapandet av Illuminati, kunde Amshel Rothshield, Adam Weishaupt och Jakob Frank
  (efteföljare till Sabbatai Zevi) grunda den sataniska kult, som infiltrerat frimurarna och
  de flesta politiska och religiösa organisationer, för att störta den gamla traditionella
  världen i kaos och införa en totalitär världs-diktatur, New World Order. Men detta är
  mer än bara globalism, det är total ondska!

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter